به گزارش بسیج از کرج، مراد مالمیر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید سلیمانی، گفت: شهادت سردار سلیمانی موجب جان گرفتن محور مقاومت درکشورهای دنیا و همچنین دمیدن روح تازه به ملت های آزادی خواه جهان شده است.
وی به خصوصیات بارز شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد، یاد آور شد: شخصیت شهید سلیمانی برای تمام نسل ها جاذبه دارد.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه 4 استان البرز بیان داشت: حس میهن دوستی و وطن پرستی شهید سلیمانی هیچ وقت دید وحدت گرایانه ایشان را محدود نمی کرد.
وی تصریح کرد: سردار سلیمانی ترویج دهنده دیدگاه شیعه بود زیرا در همه حکومت هایی که الان دیدگاه اسلامی دارند، تنها پرچم دار به واقع، حکومت اسلامی ایران است.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه 4 استان البرز ادامه داد: تفسیر جذاب از ولایت فقیه، عرفان عمیق به اندیشه های اسلامی و شیعی، شجاعت، مردانگی و فتوت، ایران دوستی، اخلاص، مردمداری، مهربانی و وطن پرستی از جمله ویژگی های شهید سلیمانی است.
حجت الاسلام میانجی از کارشناسان مذهبی استان البرز هم ضمن تسلیت درگذشت آیت الله مصباح یزدی گفت: شهید سلیمانی الگویی برای همه نسل ها است که باید از این مکتب درس بگیریم تا از امنیت و اقتدار ایران درکنار ارزش های اسلامی حفاظت کنیم.
وی افزود: سردار سلیمانی بار دیگر غیرت و شجاعت ملت ایران را در جهان ثابت کرد، مهربانی، خدمت، ایثار و شجاعت حاج قاسم در دو جبهه دفاع مقدس و مقاومت از ذهن ها و دل ها قابل پاک شدن نیست.
وی تصریح کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی حتی راه خدمت را به مسئولان یاد داد تا با همدلی مردم ایران و حرکت درخط ولایت از گزند دشمنان در امان بماند، درس های مکتب شهید سلیمانی را باید بیاموزیم، تا دشمنان را نا امید کنیم.
سرهنگ خورشیدی از یادگران دفاع مقدس نیز اظهار داشت: یکی از ویژگی ها و دلایل محبوبیت سردار سلیمانی در کنار جهاد چهل ساله و اخلاص و تواضع و فروتنی بود که به رغم پایان جنگ و تهمید شرایط برای حضور در عرصه های سیاسی، اقتصادی و سایر عرصههای مدیریتی هیچ گاه از رسالت اصلی خویش غافل نشد .
وی تصریح کرد: رسالت دستگاه های فرهنگی کشور ترویج و تقویت مکتب شهید سلیمانی درهمه ابعاد است و همه باید تلاش کنند این مکتب در همه عرصه ها طنین انداز شود که در این راستا رسالت آموزش و پرورش خطیر است.
وی تاکید کرد: امروز شهید سلیمانی افتخار ملت ایران و ملت های مسلمان می باشد و حاج قاسم تربیت یافته مکتب امام حسین(ع) و عاشورا است.