۱۳ / تير / ۱۴۰۴ - 04 July 2025
14:54
کد خبر : 9310966
۱۲:۴۶

۱۳۹۹/۱۰/۱۸

بایدن رسماً رئیس‌جمهور آمریکا شد

 با رأی ایالت «ورمونت» به بایدن، نامزد دموکرات‌ها از ۲۷۱ رأی الکترال کالج عبور کرد و رسماً رئیس‌جمهور آمریکا شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج،جو بایدن برخلاف تلاش برخی طرفداران ترامپ در کنگره آمریکا، با کسب حد نصاب آرای گزینشگران به طور رسمی به عنوان چهل و ششمین رئیس جمهوری آمریکا تایید شد.
 با رأی ایالت «ورمونت» به بایدن، نامزد دموکرات‌ها از ۲۷۱ رأی الکترال کالج عبور کرد و رسماً رئیس‌جمهور آمریکا شد.

در جلسه مشترک نمایندگان سنا و مجلس نمایندگان آمریکا، پیروزی نهایی بایدن با کسب ۳۰۶ رأی الکترال در مقابل ترامپ با ۲۳۲ رأی الکترال اعلام شد و رسماً به عنوان رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا مورد تأیید قرار گرفت.

ویومینگ بعنوان آخرین ایالتی بود که آراء الکترال آن در جلسه امروز کنگره قرائت شد و به ترامپ تعلق گرفت و فرایند تأیید پیروزی بایدن بعنوان رئیس‌جمهوری بعدی آمریکا و «کامالا هریس» بعنوان معاون وی رسماً به پایان رسید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید