کلینیک فوق تخصصی چشم پزشکی نور در شهرری با امکانات و تجهیزات به روز تشخیصی و درمانی در هفت طبقه با حضور سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیرسابق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس هیات مدیره مجموعه بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی نور، حسین توکلی کجانی، معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، حسن خلیلآبادی، عضو شورای شهر تهران، ری و تجریش و فرهاد افشار، شهردار منطقه ۲۰، به بهره برداری رسید.
حسین توکلی کجانی، فرماندار ویژه شهرستان ری در این آئین با اشاره به برنامه ریزی برای افزایش سرانههای بهداشتی و درمانی شهرری گفت: از اقدامات دولت یازدهم و دوازدهم میتوان به ارتقاء سرانه های بهداشتی اشاره کرد؛ در این دو دوره سلامت به عنوان اولویت این دولت قرار گرفت و میتوان گفت زیرساختهایی که وجود دارد سبب شده تا امروز شاهد افزایش تختهای بیمارستان فیروزآبادی در شهرری باشیم.
وی با بیان اینکه پس از انقلاب در شهرستان ری بیمارستانی که بتواند تعداد تختها را اضافه کند، وجود نداشت، گفت: امروز ۳۲۰ تخت در مجموعه بیمارستان فیروزآبادی با ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی محقق شده که تا پایان سال به بهره برداری میرسد؛ همچنین بیمارستان شهدای هفتم تیر هم یکی از بیمارستانهای خوب جنوب تهران است که در بخش درمانی پیشرفت مطلوبی داشته است.
فرماندار ویژه شهرستان ری با تاکید براینکه تمامی روستاها و مراکز جامع سلامت آنها از نظر تجهیزات و زیرساخت بهروزرسانی شده است، اظهار کرد: با بهروز رسانی این حوزه میتوان شاهد کاهش تردد مردم از جنوب تهران به مجموعه بیمارستانها و کلینیکهایی که در تهران است بود؛ لذا تلاش شده در پیرامون تهران سطح بهداشت و خدمات دهی در این حوزه را افزایش دهیم.
سرانههای درمانی در ری مغفول ماندهاند
فرهاد افشار، شهردار مطقه ۲۰ پایتخت نیز با حضور در مراسم افتتاح کلینیک فوق تخصصی چشم پزشکی نور اظهار داشت: یک برنامه استراتژیکی را در منطقه ۲۰ شهرداری تهران تنظیم کردیم تا افزایش سرانههای بهداشتی و درمانی را در ری شاهد باشیم.
وی با بیان اینکه یکی از اتفاقاتی که ری را از تهران جدا میکرد، بحث جدا افتادگی آن از مناطق تهران بود، گفت: اگر در سرانههای مناطق مختلف شهر تهران خلاء وجود داشته باشد، این خلاء میتواند در مناطق همجوار جبران شود، اما در ری به سبب این گسستگی که بین این منطقه با دیگر مناطق پایتخت وجود دارد، به واسطه جدا شدن ری توسط بزرگراه آزادگان از تهران یکی از دغدغههای مدیریت شهری این است که سرانهها را ارتقاء دهد.
شهردار منطقه ۲۰ افزود: یکی از سرانههای حائز اهمیتی که در ری مغفول مانده است سرانههای درمانی است؛ در بخش دولتی بحث توسعه بیمارستان شهدای هفتم تیر و فیروزآبادی را شاهد بودیم که مدیریت شهری ری به دنبال آن است این امر محقق شود، اما آنچه میتواند با سرعت بالا خلاء این سرانهها را کاهش دهد، حضور بخش خصوصی است.
افشار با تاکید براینکه یکی از اهداف ما این است گردشگران ساعتی در ری را به گردشگران هفتگی و اقامتی ارتقاء دهیم، اظهار کرد: شهرری را یک ظرفیت فراکشوری میشناسیم، چراکه میزبان زائرانی از منطقه خاورمیانه است. قطعا اگر در ایجاد مراکز درمانی تخصصی اهتمام ورزیم، علاوه بر اینکه ظرفیت گردشگری میتواند این زائران را از گردشگر ساعتی به اقامتی تبدیل کند، در نهایت فلسفه پویایی ری را دنبال خواهیم کرد.