عبدالحسین علیاکبری در گفتوگو با خبرنگار بسیج زنجان با بیان اینکه آخرین آمارگیری نقاط حادثه خیز در زنجان مربوط به سال ۹۶ است که ۱۰۵ نقطه حادثه خیز شناسایی شده بود اظهار داشت: خوشبختانه از تعداد مذکور تنها ۱۶ نقطه باقی مانده که هنوز ایمن سازی نشده است و البته این امر هماکنون در دست اقدام است.
وی افزود: طبق برنامه موجود در راهداری هر سه سال نقاط حادثه خیز به روز رسانی میشود و امسال نیز با همراهی پلیس راه نقاطی که بر اساس کروکیهایی که در زمان تصادفات تهیه میشدند، نقاط حادثه خیز جدید مشخص شد.
مدیر کل راهداری استان زنجان گفت: بر اساس فرمول دو فقره تصادف فوتی، یک فقره تصادف فوتی و دو فقره تصادف جرحی و سه فقره تصادف جرحی این نقاط شناسایی میشود و بر اساس لیست موجود نیز ۸۷ نقطه حادثه خیز جدید شناسایی شده و بر اساس تصادفات به سازمان مرکزی ارسال شده است.
وی با بیان اینکه اگر ۸۷ نقطه مذکور تصویب شود برای رفع این نقاط در سال ۱۴۰۰برنامهریزی خواهد شد، تصریح کرد: این امر بر اساس یک برنامه سه ساله و لیست تهیه شده توسط پیمانکار مورد اجرا قرار میگیرد.
علیاکبری با اشاره به اینکه به استناد طرحهای تهیه شده، تامین اعتبار نیز انجام خواهد گرفت بیان کرد: در طول سالهای اخیر اداره کل راهداری تلاش کرده تا با رفع نقاط حادثه خیز میزان تصادفات را کاهش دهد.
وی با اشاره به اینکه یکی از برنامههای پیشرو اداره راهداری استان رفع نواقص کمربندی قیدار است، عنوان کرد: تقاطع دانشگاه زنجان یکی از اولویتهای این اداره در رفع نقاط حادثه خیز است.