به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی ؛ سرهنگ پاسدار محسن صادقی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خنداب گفت: در بهمنماه سال ۵۷ در ایران ، انقلاب بزرگ و شکوهمندی به رهبری امام خمینی (ره) به وقوع پیوست که با اعجاز خویش جهانیان را به شگفت واداشت.
وی اظهار کرد: انقلابی که به جرأت می توان گفت مهمترین حرکت اسلامی و جنبش انقلابی در تاریخ اسلام و متأثر از فرهنگ عاشورایی سیدالشهدا(ع) در زمان غیبت حضرت ولی عصر (عج) بوده است.
صادقی در ادامه بیان کرد: بنیانگذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) در مورد حفظ انقلاب به صورت مکرر ، هم در وصیت نامه سیاسی، الهی و هم در سخنرانی هایشان، تأکید فراوانی داشته از جمله فرمودند : "به ملت غیور ایران توصیه می کنم که نعمتی که با جهاد عظیم خودتان و خون جوانان برومندتان به دست آوردید ، همچون عزیزترین امور قدرش را بدانید و از آن حفاظت و پاسداری نمایید".
وی ضمن اشاره به برنامه های دهه فجر امسال اظهار داشت: طبق برنامه ریزی های انجام شده در دهه فجر امسال بیش از ۱۲۰ عنوان برنامه با شعار" انقلاب اسلامی، بالنده و مقتدر، چون کوه استوار" توسط پایگاه ها و حوزه های مقاومت بسیج با رعایت پروتکل های بهداشتی در شهرستان خنداب برگزار خواهد شد .
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خنداب با تشریح برنامه های ایام دهه فجر در این شهرستان گفت: افتتاح ۶ پایگاه مقاومت، افتتاح ۵ مرکز مشاوره، گلباران قبور شهدا و دیدار با خانواده شهدا، برگزاری مراسم آبروی محله، اردوهای جهادی، رزمایش طرح شهید سلیمانی ،رزمایش بیت المقدس ،افتتاح پروژهای عمرانی ،نواختن زنگ انقلاب ،اجرای سرود خیابانی ،رژه موتوری و اجرای گشتهای رضویون،ایست و بازرسی ،نشستهای بصیرتی با موضوع انقلاب بهصورت مجازی ،مسابقات فرهنگی و ورزشی ،بازدید از موزه عبرت ،رزمایش کمک مؤمنانه و برگزاری نشستهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و سبک زندگی را ازجمله برنامههای دهه فجر ذكر كرد.
انتهای پیام/