به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال وبختیاری؛ سرهنگ ایزدی فرمانده ناحیه بسیج عشایری استان در این دیدار ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها و ایام دهه فجر و بزرگداشت یاد و خاطره شهدا خصوصا ده هزار شهید جامعه عشایری کشور، سردار شهید محمدرضا پورکیان را یکی از سرداران بزرگ عشایر بختیاری دانست.
گفتنی است شهید سردار پورکیان در سال 1338 در شهرستان امیدیه استان خوزستان متولد شد.
وی در اواخر حکومت پهلوی فعالیت های انقلابی داشت و به علت نوشتن مقالاتی ضد رِژیم طاغوت به زندان افتاد و مورد شکنجه قرار گرفت و برای او حکم اعدام صادر شد؛ اما با وساطت و پیگیری بسیار توسط یکی از اقوامش بنام سرگرد کیانی او را از اعدام قطعی نجات داد.
بعد از انقلاب اسلامی شهید پورکیان به همراه محسن رضایی و علی شمخانی در تشکیل سپاه پاسداران نقش به سزایی ایفا کرد و همچنی مسئولیت ستاد فرماندهی و قائم مقام سپاه پاسداران اهواز را پذیرفت، سپس برای رسیدگی به نابسامانی شهرستان رامهرمز و تاسیس سپاه به آنجا رفت و نقش مهمی در تشکیل هسته های مقاومت بسیج و اخراج عناصر منافق و دستگیری عناصر وابسته با طاغوت ایفا نمود.
در زمان جنگ تحمیلی به عنوان فرمانده سپاه سوسنگرد معرفی شد. او سرانجام در جاده ی سوسنگرد به حمیدیه طی یک نبرد نابرابر به محاصره ی دشمن درآمد. اما توانست نیرو هایش را از چنگال آنها نجات دهد و پنج دستگاه تانک دشمن را منهدم سازد.
شهید پورکیان در هنگام مقابله با دشمن بر اثر اصابت گلوله به پیشانی به شهادت رسید و نخستین فرمانده شهید سپاه در جنگ تحمیلی محسوب می گردد.
شهيد داود علي كياني فرزند پرويز ساكن عشاير ارجل از توابع شهرستان اردل در سال 1340 در خانواده مذهبي و متدين عشايري ديده به جهان گشودند.
تا سن 15 سالگي در خانواده خود بود؛ اما از آنجائيكه در زمان سابق مدرسه وجود نداشت ايشان از نعمت درس خواندن مثل بقيه عشاير محروم بود و بعد از اين وي براي كمك به خانواده خود جهت كاركردن به شهرهاي مجاور مهاجرت كرد و با برخورداری از ذهن سرشار در زمینه تقوا و پرهیزگاری نیز اسوه بود.
هميشه دوست دار فاميل بود و به بزرگتر ها ي خود احترام مي گذاشت تا اينكه جنگ تحميلي عراق عليه ايران شروع شد و وي به خدمت سربازي اعزام شد. چون ايشان به زبان عربي تسلط كامل داشت به عنوان مترجم در جبهه خدمت مي كرد كه بعد از يك سال و اندي حضور مداوم به جبهه حق عليه باطل به درجه رفيع شهادت نائل گرديد و هميشه و همه وقت ياد خدا و امام خميني (ره) را فراموش نمي كرد. ايشان به علت علاقه وافري كه به معصومين داشت از اين جهت هم نمونه بود.
لازم به ذكر است كه شهيد داود علي كياني در ايام سوگواري امام حسين (عليه السلام) يكي از بانيان برگزاري اين گونه مراسمات بود و تا آخرين لحظه شهادت با توجه صحبت هاي همرزم هاي شهيد كه عنوان مي كردند می فرمود؛ كه امام خميني (ره ) را فراموش نكنيد.