به گزارش
خبرگزاری بسیج، بازار سرمایه امروز (چهارشنبه) و در آخرین روز کاری هفته باز هم روند ریزشی خود را ادامه داد. معاملات امروز مانند چند روز و چند هفته گذشته اسیر فشار فروش بود و با افت بیش از ۳۲ هزار واحدی به عنوان نماگر بازار، شاخص کل مقاومت ۱.۲ میلیون واحد را از دست داد و به کانال ۱.۱ میلیون واحد سقوط کرد.
معامله گران روز جاری در بازار سهام (بورس و فرابورس) بیش از یک میلیون و ۷۱۵ هزار معامله انجام دادند که مالکیت بیش از ۱۱ میلیارد و ۵۴ میلیون سهم و اوراق بهادار دست به دست شد.
مجموع ارزش معاملات بازار سرمایه به بیش از ۲۳ هزار و ۹۷۶ میلیارد تومان رسید؛ البته بخشی از این عدد به فروش اوراق توسط دولت در فرابورس مرتبط است که باعث شده ارزش معاملات فرابورس به بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان برسد.
ارزش معاملات خرد سهام هم حدود ۱۱ هزار و ۶۳۵ میلیارد تومان بود و حقیقیها بیش از ۹۹۷ میلیارد تومان پول از بازار خارج کردند.
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با کاهش ۳۲ هزار و ۴۱۷ واحد به یک میلیون و ۱۷۳ هزار و ۵۰ واحد رسید. شاخص هموزن هم با ۴۴۰۲ واحد منفی رقم ۴۲۳ هزار و ۱۶۶ واحد را ثبت کرد.
معامله گران در بورس بیش از ۸ میلیارد و ۷۴۸ میلیون سهم و اوراق مالی را در قالب یک میلیون و ۸۱ هزار معامله و به ارزش ۸۵۸۴ میلیارد تومان دادوستد کردند.
نمادهای صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان، سرمایه گذاری تامین اجتماعی، ملی صنایع مس ایران، معدنی و صنعتی گل گهر، معدنی و صنعتی چادرملو و سرمایه نفت و گاز و پتروشیمی تأمین بیشترین نقش را در افت شاخص داشتند.
شاخص فرابورس ایران هم مانند بورس روند نزولی خود را ادامه داد و با ۲۳۴ واحد افت به ۱۷ هزار و ۳۴۳ واحد رسید.
معامله گران در فرابورس بیش از ۲ میلیارد و ۳۰۶ میلیون سهم و اوراق مالی را در ۶۳۴ هزار نوبت، معامله کردند. ارزش معاملات فرابورس به بیش از ۱۵ هزار و ۳۹۲ میلیارد تومان رسید که بالا بودن این عدد ناشی از فروش اوراق از سوی دولت است.
نمادهای هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه، پلیمر آریا ساسول، پتروشیمی زاگرس، سرمایه گذاری صبا تامین، ذوب آهن اصفهان، صنعتی مینو و فولاد هرمزگان جنوب با بیشترین اثر منفی در کاهش شاخص فرابورس نقش داشتند.