۱۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 30 April 2025
12:29
کد خبر : 9318808
۱۹:۰۸

۱۳۹۹/۱۱/۱۸

برگزاری کارگاه آموزش امر به معروف و نهی از منکر در شهرستان بمپور

به همت حوزه مقاومت بسیج خواهران فاطمه الزهرا شهرستان بمپور این کارگاه برگزارشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در ایرانشهر، خواهر پاسدار مردانی فرمانده حوزه مقاومت فاطمه الزهرا بمپور گفت:صول اساسی در اجرای امور دینی بویژه امر به معروف و نهی از منکر، اصل جاذبه در حد اعلاء و دافعه به حد ضرورت می‌باشد.

وی مراحل امر به معروف و نهی از منکر را قلبی، زبانی، نوشتاری و عملی عنوان و یادآور شد: مرحله قلبی و زبانی وظیفه همه آحاد جامعه و مرحله عملی آن تنها بعهده حاکم شرع و حکومت می‌باشد.

خواهر پاسدار مردانی با بیان اینکه شخص آمر یا ناهی باید اطلاع کافی از شریعت اسلام داشته باشد و معروف و منکر را بخوبی بشناسد، بیان داشت: در اجرای این فریضه الهی و بمنظور تأثیرگذاری بیشتر، باید اهم و مهم را تشخیص داد و نسبت به موضوع مهم‌تر به فرد خاطی تذکر داده شود.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج خواهران بمپور با اشاره به آیه قرآن که می‌فرمایید: «چرا چیزی می‌گویید که خود بدان عمل نمی‌کنید؟!» بیان داشت: امر به معروف و ناهی از منکر باید مزین به اخلاق و آداب اسلامی باشند و نسبت به موضوعاتی که خود به دیگران متذکر می‌شوند، عمل نمایند تا اثرگذاری آن چند برابر گردد.

وی با عنوان این مطلب که بر اساس آیات قرآن کلیه انسان‌ها خلیفه خدا بر روی زمین می‌باشند، تأکید کرد: در هنگام تذکر باید همه جوانب را در نظر گرفت و به هیچ عنوان نباید خود را برتر از شخص خطاکار تلقی کنیم که این خود بزرگترین منکر و آفت در اجرای این فریضه مقدس است.

پاسدار مردانی در انتها به شیوه‌های گوناگون امر به معروف و نهی از منکر اشاره و خاطر نشان ساخت: غالباً استفاده از شعر، تمثیل و ضرب المثل و یا بهره بردن از هنر (فیلم، انیمیشن، موشن گرافیک و...) جهت رساندن یک پیام در مقایسه با روش تذکر بطور مستقیم، تأثیرگذاری بیشتری در افراد دارد که می‌توان از آن‌ها در اجرای این فریضه واجب التعظیم بهره برد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید