خبرهای داغ:
انقلابی برای همه؛

دستاوردهای انقلاب اسلامی از نگاه نخبگان اهل سنت/ شکل گیری شبه جزیره امن در سرزمین اقوام و ادیان

اگرچه سیاست های وحدت آفرین نظام اسلامی طی 42 سال گذشته در جای جای ایران اسلامی طنین انداز شده اما پیام اتحاد برخواسته از نظام مردم سالاری دینی را در ایران اسلامی صریح تر از سایر کشورها می توان دریافت كرد.
کد خبر: ۹۳۲۰۴۴۲
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۵

به گزارش بسیج ازگلستان، وحدت و انسجام به عنوان یكی از مسائل مورد تأكید دین اسلام در آیات قرآنی مورد تاكید قرار گرفته و به دنبال آن در اندیشه های حضرت امام خمینی(ره) و رویكردهای مسئولان نظام ریشه دوانده است.

اگرچه سیاست های وحدت آفرین نظام اسلامی طی 42 سال گذشته در جای جای ایران اسلامی طنین انداز شده اما پیام اتحاد برخواسته از نظام مردم سالاری دینی را در ایران اسلامی صریح تر از سایر کشورها می توان دریافت كرد.

اکنون پس از گذشت ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، این انقلاب دستاوردهای فراوان و بی سابقه ای را در حوزه های گوناگون نه تنها در سطح کشور بلکه در دنیا به ارمغان آورده است که شکستن ابهت پوشال ابرقدرت ها، همگرایی امت اسلام، بیداری اسلامی، الگوسازی برای ملت های مستضعف، بازشدن پنجره امید در دل مسلمانان و اتحاد و همبستگی ملت ایران از جمله آثار و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

چتر توسعه انقلاب بر سر ترکمن صحرا

احمد دستمرد در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: اگر بخواهیم مقایسه ای ساده داشته باشیم حکومت جمهوری اسلامی سعی داشته رفاه را در همه جای ایران گسترش دهد.

فرماندار گمیشان با اشاره به توسعه های زیرساختی در مناطق ترکمن صحرا پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: تمام روستاها منطقه ما دارای آب، برق، گاز و جاده دسترسی مناسب است که قبل ازانقلاب تصور آن سخت بود.

وی افزود: تحریم ها و محدودیت های اعتباری کمی کار را سخت کرده اما با این وجود در حال حاضر در حوزه مدرسه سازی و توسعه نرخ تحصیل فعال هستیم و تمامی روستاهای 20 خانوار از نعمت روشنایی برخوردار هستند.

دستمرد یادآورشد: بسیاری از روستاها و شهرها امروز توانایی تحصیل اسناد زمین های غصب شده قبل از انقلاب را دارند که در همین ماه گذشته اتفاق های بسیاری در این زمینه برای اهل سنت منطقه رخ داد.

فرماندار گمیشان بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی را وحدت دانست و تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران را به شبه جزیره امنی تبدیل کرده شما اطراف ایران را ببینید چه اتفاقاتی رخ داده اما در ایران امنیت به صورت کامل است.

وی ادامه داد: اگر نقطه جهلی داشته باشیم تفرقه به میان ما وارد می شود و این فرقی نمی کند در چه درجه ای اتفاق افتد چرا که دشمنان می خواهند شرایط کشور را ناامن نشان دهند اما مردم ما آگاه هستند.

دستمرد تصریح کرد: گمیشان جزو شهرستان های کمتر توسعه یافته کشور است که سعی های بسیاری شده تا محرومیت زدایی صورت پذیرد، بودجه این شهرستان در سال 97 در هفته دولت 40 میلیارد تومان اعتبار عمرانی و اقتصادی بوده در دهه فجر 66 میلیارد تومان بوده است.

وی ادامه داد: در هفته دولت سال گذشته 272 میلیارد تومان بوده که این رقم در دهه فجر به 281 میلیارد تومان رسیده، این رقم در دهه فجر امسال به 442 میلیارد تومان اعتبار اقتصادی و عمرانی رسیده که همه این افزایش بودجه ها نشان دهنده اهتمام نظام و دولت ها به محرومیت زدایی از تمام نقاط کشور است.

انقلاب اسلامی به زنان هویت بخشی کرد

مهینه نازقلیچی در گفت و گو با خبرنگار ما، عنوان کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب برای خانم های اهل سنت جایگاه بخشی در جامعه بود چرا که بانوان اهل سنت قبل از انقلاب جایگاهی نداشتند.

این فعال فرهنگی اهل سنت با اشاره فعالیت زنان اهل سنت در بخش های مختلف حاکمیتی و دولتی، اذعان کرد: فعالیت بانوان قبل از انقلاب فقط در حد سواد قرآنی بود اما الان خانم های اهل سنت در مجلس و یا پست های دولتی دارای ارزش و جایگاه کلیدی هستند که از برکات انقلاب اسلامی است.

وی افزود: با انقلاب اسلامی زنان جایگاه ویژه ای پیدا کردند قبل از انقلاب تفکر ارتجاعی در بین اهل سنت وجود داشت که خانم حق حضور در مساجد را نیز نداشتند اما امروز کسی نمی تواند منکر نقش آفرینی اجتماعی و دینی زنان اهل سنت شود.

نقش آفرینی انقلاب در بهبود وضعیت معیشتی اهل سنت

آنه محمد گل در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: قبل از انقلاب اهل سنت در تصمیم گیری های سیاسی یا قانون گذاری آن چنان که باید تاثیر گذاری خاصی نداشتند اما پس از انقلاب علمای اهل سنت توانستند به مجلس خبرگان و نخبگان نیز در راس تصمیم گیری های قانون گذاری کشور نقش آفرینی کنند.

وی ادامه داد: اینکه امروز اهل سنت توانسته اند در مجلس شورای اسلامی فراکسیون اهل سنت داشته باشند نشان از اهمیت موضوع نقش آفرینی در موضوعات مختلف است.

این فعال اقتصادی با اشاره به بهبود وضعیت معیشتی اهل سنت پس از انقلاب اسلامی، گفت: اهل سنت قبل از انقلاب با توجه به اینکه زیر ساخت های شغلی در راستای کشاورزی و دامداری نداشتند وضعیت مناسبی نداشتند اما امروز به لطف ایجاد زیرساخت های مرتبط در ترکمن صحرا وضعیت معیشتی اهل سنت نسبت به قبل بسیار بهتر شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار