۲۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 15 June 2025
22:55
کد خبر : 9321316
۱۴:۴۴

۱۳۹۹/۱۱/۲۵
محسن رضایی:

امروز دیگر زمان مسامحه با دشمن نیست/وظیفه اصلی ما برای حفظ و بقای نظام ادامه دادن مسیر شهداست

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز روز سکوت کردن و مساحمه با دشمن نیست، باید اقتصاد و فرهنگ را درست کرد، در واقع باید آن‌ها را کامل کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ محسن رضایی در مراسم یادواره شهدای شهرستان تایباد که در دانشگاه پیام نور برگزار شد، اظهار کرد: شهدا، ایثارگران، جانبازان و خانواده‌هایشان سرمایه‌های عظیم این خاک و بوم هستند.

وی در ادامه با اشاره به اتحاد و انسجام مردم تشیع و تسنن این خطه مرزی افزود: شهدای اهل سنت و تشیع تایباد نشان دهنده قدرت اتحاد هستند که مسلمانان برای حفظ این نظام با هر مذهب و دینی جان خود را تقدیم کرده‌اند. وظیفه اصلی ما برای حفظ و بقای نظام ادامه دادن مسیر شهداست.

رضایی بیان کرد: امروز دیگر، روز تقسیم غنائم نیست بلکه فرصت ایثار و تلاش است و این آرمان با رسیدن به تمدن بزرگ ایرانی اسلامی محقق می‌شود، امروز روز سکوت کردن و مساحمه با دشمن نیست، باید اقتصاد و فرهنگ را درست کرد، در واقع باید آن‌ها را کامل کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه شهر‌های مرزی مورد توجه قرار نگرفته و از لحاظ اقتصادی محروم واقع شده‌اند تاکید کرد: امروزه شهر‌های مرزی در تمام دنیا جزء ثروتمتدترین شهر‌ها محسوب می‌شوند، ما در مناطق مرزی نباید مشکلاتی مانند اشتغال و اقتصاد مردم را داشته باشیم. توجه به شهر‌های مرزی باید به عنوان یک مساله مهم در دستور کار ۱۰ ساله و در برنامه دولت قرار گیرد.

سردار رضایی خاطرنشان کرد: همه مردم ما مثل هم هستند، تشیع و تسنن با هم برابرند، نباید بین مردم تبعیض وجود داشته باشد. باید بازنگری اساسی در سیاست‌ها صورت بگیرد. همچنین نیاز است دولتمردان و مجلسی‌ها پاسخگوی مردم باشند در واقع ما نیازمند یک تحول عظیم در سال ۱۴۰۰ هستیم.

وی در ادامه سخنان خود توضیح داد: صرفه‌جویی و بهره‌وری از منابع آبی باید مدنظر باشد و دولتمردان ما باید با همتایان افغانستانی در مورد این منابع آبی به تعامل برسند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید