تمرکز اصلی حوزههای علمیه خواهران بر مطالعات اسلامی زن و خانواده است
به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی ؛ حجتالاسلام« فاضل حسامی» مدیر حوزههای علمیه خواهران استان مرکزی در جمع خبرنگاران گفت: حوزههای علمیه برادران و خواهران در کنار مراکز دانشگاهی دو بال اصلی برای دستیابی به علوم و معارف اسلامی موردنیاز جامعه هستند و ترویج و تقویت فرهنگی دینی و اسلامی اصیل وابسته به رونق این دو مرکز مهم است که باید به آنها توجه داشت.
حسامی اظهار کرد: یکی از الزامات مهم جامعه امروز تقویت بنیان خانواده و فرهنگ سبک زندگی اسلامی است که عمدهترین تمرکز حوزههای علمیه خواهران بر این مسئله است چراکه یک الزام برای جامعه محسوب میشود.
وی ادامه داد: پذیرش حوزههای علمیه خواهران در مقاطع سطح ۲ ، ۳ و ۴ با شرط ورود سیکل و دیپلم برای بانوان زیر ۴۰ سال از ۲۵ بهمنماه شروعشده که در یک بازه زمانی ۷ ساله برای افراد دارای سیکل و بازه زمانی ۵ ساله برای افراد دیپلمه بتوانند سطح ۲ را دریافت کنند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان مرکزی گفت: پذیرش حوزههای علمیه خواهران تا ۳۱ اردیبهشتماه سال ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت که علاقهمندان میتوانند در این بازه زمانی با مراجعه حضوری به مراکز و مدارس حوزههای علمیه شهرستانی و مرکز استان و یا از طریق درگاه اینترنتی حوزه علمیه خواهران ثبتنام را انجام دهند.
حسامی اضافه کرد: امروز کمک به بالا بردن میزان پذیرش در حوزههای علمیه وظیفه همه ما است و باید برای انجام رسالت خود از ظرفیتهایی که در اختیارداریم به خوبی استفاده کنیم چراکه همه در مقابل داشتههایی که داریم مسئول هستیم.
وی یکی از نیازهای مهم جامعه امروز را افزایش سطح دینی و بصیرتی مردم دانست و ادامه داد: حوزههای علمیه در این مسئله پرچمدار هستند و رسانهها بسیار میتوانند با مشارکت حوزههای علمیه در امر تقویت فرهنگ دینی اثرگذار باشند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان مرکزی گفت امروز خوشبختانه بسیاری از بانوان موفقی که در سطح استان در عرصههای مختلف فرهنگی و علمی میدرخشند تربیتشده حوزههای علمیه هستند که رسانهها میتوانند با ترویج سیره و سبک مدیریتی آنها برای الگو گیری جوانان بسیار اثرگذار باشند.
حسامی افزود: امروز اگر میخواهیم فرهنگ دینی در جامعه حفظ و تقویت شود باید به رونق حوزههای علمیه کمک کنیم که در اینجا حوزههای علمیه خواهران در راستای حفظ و تقویت فرهنگ اصیل خانواده و سبک زندگی ایفای نقش میکند.
وی یادآور شد: توسعه و رونق حوزههای علمیه خواهران از اهمیت بسیار فراوانی برخوردار است و میتواند ضامن حیات، بقا و سلامت بسیاری از جریانهای فکری و فرهنگی در جامعه باشد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان مرکزی بیان کرد: یکی از دستگاههایی که بلافاصله بعد از شیوع بیماری کرونا در میدان عمل برای مقابله جدی با این بیماری وارد میدان شد حوزههای علمیه بودند که نقش اثرگذاری در ابعاد مختلف ایفا کردند.
وی با اشاره به اینکه حوزههای علمیه خواهران پرچمدار مقابله با بیماری کرونا بودند خاطرنشان کرد: در قالبهای مختلف ازجمله حضور در بیمارستانها و ایفای نقش برای همراهان بیماران، اقدامات تبلیغی برای پیشگیری، حضور در کنار خانوادههای آسیبدیده، راهاندازی کارگاههای تولید ماسک و لباس بیمارستانی، شرکت فعال در رزمایشهای مواسات، کپک به تغسیل و تدفین اموات کرونایی و پیگیری مداوم احوالات بیماران از جمله اقدامات حوزه های علمیه خواهران در طی این یک سال بوده که تا پایان ریشه کنی بیماری ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/