تلاش برای کمک به صنایع هوایی و خودرویی با اقدامات فناورانه/ وزارت دفاع به دنبال همکاری بیشتر با شرکتهای دانشبنیان است
سردار رضا طلایینیک، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهایی مسلح از رویداد نمایشگاهی «تا ثریا» با محوریت پشتیبانی و تجاریسازی ظرفیتهای فناورانه و مبتکرانه بسیجیان با تمرکز بر حل مسائل جهش تولید که در مرکز رویداد شهید فخریزاده سفارت سابق آمریکا در حال برگزاری است، بازدید کرد.
سردار رضا طلایینیک در حاشیه این رویداد گفت: رشد و توسعه علمی کشور از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی است. در حال حاضر ایران در جایگاه علمی جهان و استفاده از ظرفیتهای علمی و بنیانهای فناوری و توسعهگرانه جایگاه بهتری نسبت به حوزه صنعت و اقتصاد دارد. در واقع بین علم با اقتصاد و صنعت و تجارت شکاف وجود دارد و باید این خلا رفع شود.
وی افزود: بخش قابل توجهی از توانمندیهای علمی و فناوری، تشکلهای دانشبنیان و نخبگان جوان با حمایت بسیج مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین پیوند دانشگاه و صنعت بسیار مهم است، چرا که باید ظرفیتهای علمی در کشور شناسایی و مورد استفاده قرار بگیرد.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهایی مسلح بیان کرد: در حال حاضر راه بسیار طولانی و طی نشده برای شناسایی و استفاده از قابلیت علمی کشور وجود دارد که باید با قدرت تداوم یابد.
سردار طلایینیک خاطرنشان کرد: وزارت دفاع به دنبال همکاری بیشتر با دانشگاه و شرکتهای دانشبنیان و از سوی دیگر بخش خصوصی است. همچنین از دولت و مجلس میخواهیم در وضع قوانین و سیاستهای حمایتی، صنعت، اشتغال و اقتصاد را مورد توجه بیشتر قرار بدهند.
وی ادامه داد: به دنبال ساخت الگوی جدیدی برای مشارکت فزاینده بخش خصوصی، دفاعی و اقتصادی هستیم. وزارت دفاع تلاش ندارد که جای بخش خصوصی را بگیرد بلکه تلاش میکند حامی بخش خصوصی باشد و اولویت، استفاده از توانمندی این بخش است.
معاون وزارت دفاع گفت: تلاش میکنیم صنایع هوایی و خودرویی را با اقدامات فناورانه و تامین نیازهای این صنایع کمک کنیم. چراکه صنعت خودروسازی به علت تحریمها و خروج شرکتهای خارجی از کشور دچار مشکل شده است. در واقع باید تمام ظرفیتهای کشور اعم از دانشگاهها، نخبگان، بخشهای دولتی و غیردولتی و دفاعی در یک مجموعه منسجم برای حل مشکلات کشور به کار گرفته شود.
یادآور میشود شعار رویداد «تا ثریا»، از قلب سفارت سابق آمریکا تا ثریاست. این رویداد نمایش کارآمدی انقلاب اسلامی در حل فناورانه و خلاقانه مسائل کشور در مقابل افول آمریکاست.
همچنین پیرو بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «زنجیره از ایده و فکر سپس علم و سپس فناوری و سپس تولید و سپس بازار را ما باید تکمیل بکنیم، این زنجیره کار علمی تا تولید و بازار بایستی دنبال بشود» و نیز با توجه به مأموریت شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج جهت پشتیبانی تجاری از هستههای مبتکر و فناور مسئلهمحور و کمک به نقشآفرینی تخصصی آنها، این مجموعه بهعنوان بازوی تجاریسازی و سرمایهگذاری دانشبنیان در تعامل با اقشار دانشور بسیج اعم از بسیج علمی و بسیج دانشجویی، رویداد نمایشگاهی «تا ثریا» را با محوریت پشتیبانی و تجاریسازی ظرفیتهای فناورانه و مبتکرانه بسیجیان، با تمرکز بر حل مسائل جهش تولید برگزار کرد.
از اهداف این رویداد میتوان به الگوسازی هستههای برتر خودکشش حل مسئله، پشتیبانی از هستههای فناور و مبتکر بسیجی با قید منزلتزایی و اقتدارآفرینی و رویکرد کمک به تکمیل چرخه تبدیل علم به فناوری و تجاریسازی مبتنی بر حل مسائل اصلی کشور، پشتیبانی از ایجاد سامانهها و فناوریهای با قابلیت حکمرانی نرم از طریق اتصال به شبکه حامیان و ایجاد زمینه مناسب برای بروز خلاقیت و بستری برای رشد و پرورش ایدههای نو بر مبنای دانش از طریق ایجاد بسترهای تعاملی بین صاحبان مسئله و مجموعه فناور توانمند در پاسخگویی به مسئله اشاره کرد.
انتهای پیام/