جوانان نوآور بسیجی میتوانند در قلههای عزت و کرامت دنیا قرار بگیرند
حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها از رویداد نمایشگاهی «تا ثریا» با محوریت پشتیبانی و تجاریسازی ظرفیتهای فناورانه و مبتکرانه بسیجیان با تمرکز بر حل مسائل جهش تولید که در مرکز رویداد شهید فخریزاده سفارت سابق آمریکا در حال برگزاری است، بازدید کرد.
حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در حاشیه این رویداد گفت: جوانان بسیجی در نمایشگاه «تا ثریا» کارهای برجستهای انجام دادند که جا دارد این اقدامات علمی در کشور ترویج یابد.
وی افزود: عنصر بسیجی مؤمن و مجاهد در هر میدانی که وارد شود و بهدرستی تکلیف و نیاز کشور را بشناسد، میتواند به حل مسائل کشور کمک کند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها بیان کرد: فعالیتهای علمی بسیجیان در حوزههای فنی-مهندسی، پزشکی، علوم انسانی و... نشان میدهد جریان برآمده از انقلاب اسلامی نسلی است که میتواند در اوج قلههای عزت و کرامت دنیا قرار بگیرد.
رستمی خاطرنشان کرد: مقدمات تشکیل تمدن نوین اسلامی از دل باورهای جوانان بسیجی نوآور بیرون میآید و باید آنان را تقویت کرد.
یادآور میشود شعار رویداد «تا ثریا»، از قلب سفارت سابق آمریکا تا ثریا است. این رویداد نمایش کارآمدی انقلاب اسلامی در حل فناورانه و خلاقانه مسائل کشور در مقابل افول آمریکاست.
همچنین پیرو بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «زنجیره از ایده و فکر سپس علم و سپس فناوری و سپس تولید و سپس بازار را ما باید تکمیل بکنیم، این زنجیره کار علمی تا تولید و بازار بایستی دنبال بشود» و نیز با توجه به مأموریت شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج جهت پشتیبانی تجاری از هستههای مبتکر و فناور مسئلهمحور و کمک به نقشآفرینی تخصصی آنها، این مجموعه بهعنوان بازوی تجاریسازی و سرمایهگذاری دانشبنیان در تعامل با اقشار دانشور بسیج اعم از بسیج علمی و بسیج دانشجویی، رویداد نمایشگاهی تا ثریا را با محوریت پشتیبانی و تجاریسازی ظرفیتهای فناورانه و مبتکرانه بسیجیان، با تمرکز بر حل مسائل جهش تولید برگزار کرد.
از اهداف این رویداد میتوان به الگوسازی هستههای برتر خودکشش حل مسئله، پشتیبانی از هستههای فناور و مبتکر بسیجی با قید منزلتزایی و اقتدارآفرینی و رویکرد کمک به تکمیل چرخه تبدیل علم به فناوری و تجاریسازی مبتنی بر حل مسائل اصلی کشور، پشتیبانی از ایجاد سامانهها و فناوریهای با قابلیت حکمرانی نرم از طریق اتصال به شبکه حامیان و ایجاد زمینه مناسب برای بروز خلاقیت و بستری برای رشد و پرورش ایدههای نو بر مبنای دانش از طریق ایجاد بسترهای تعاملی بین صاحبان مسئله و مجموعه فناور توانمند در پاسخگویی به مسئله اشاره کرد.
انتهای پیام/