به گزارش خبرگزاری بسیج میناب ،در این مراسم فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میناب ضمن قدر دانی از زحمات پاسداران و سربازان در فضا سازی و کاشت نهال در سطح ناحیه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پرداخت و به نقل از معظم له گفت :نگاه ما به درخت و گیاه و سبزه و محیط زیست، یک نگاه معرفتی و معنوی است، نگاه معرفت دینی است.
سرهنگ پاسدار طالب احمدی نیا ، درختکاری در ایران را دارای پشتوانه ای از علایق ملی و سنت تاریخی دانست و گفت :
تاریخ نشان می دهد که ایرانیان باستان، جشن های خاصی داشتند و در این جشن ها به درختکاری پرداخته و به خاک و زراعت احترام می گذاشتند. و ایرانی ها هر سال با کاشت درخت به استقبال سال نو رفته و در واقع با این کار نمادین در آستانه بهار زندگی را به زمین باز می گردانند.
سرهنگ احمدی نیا با اشاره به نگاه دین به جایگاه و اهمیت درختکاری گفت:در ادیان و فرهنگ های مختلف جهان، درخت و درختکاری جایگاه خاصی دارد. دین مقدس اسلام نیز بشر را به کاشت درخت تشویق و ترغیب کرده است و بعضی از بزرگان دین به این امر اشتغال داشته اند.
وی در پایان به بیان احادیث و روایاتی از پیامبر اسلام صلوات الله علیه و امیر المومنین حضرت علی علیه السلام پرداخت و گفت:پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم در این باره می فرماید: «اگر شخصی درختی بکارد یا مزرعه ای را به زیر کشت ببرد و انسان ها، حیوانات یا پرندگان از آن بخورند، این کار صدقه ای از طرف آن شخص شمرده می شود» .
احمدی نیا ادامه داد:همچنین حضرت علی علیه السلام در مدینه باغ های خرمای فراوانی به وجود آورد و بیشتر آنها را در راه خدا وقف کرد.نیز در روایتی معتبر از یکی معصومین (ع) منقول است که: “حتی اگر دیدید قیامت بر پا شد و شما مشغول کاشتن درختی بودید، ازاین عمل نیک خود دست برندارید”. و این نشانگر تاکید و توصیه اولیای اسلام به حفظ و حراست از درختان و اهمیت درختکاری است.