مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی:

۶۲۲ مدخل در سطح استان مرکزی برای تهیه دانشنامه استانی دفاع مقدس نهایی شده است

کریمی گفت: تاکنون بیش از ۶۲۲ مدخل در سطح استان نهایی شده و بیش از ۱۲۴ مقاله نیز در این راستا تهیه‌شده و بیش از ۵۰۰ پرونده علمی تشکیل‌شده است.
کد خبر: ۹۳۲۸۵۵۱
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۶

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سرهنگ پاسدار «غلامرضا کریمی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی ظهر امروز در هفتمین نشست دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی گفت: عملکرد هشت‌ساله ملت ایران در دفاع مقدس که مملو از صحنه‌های زیبا و حماسه‌ساز است امروز همچون الگویی درخشان پیش روی ما قرارگرفته که البته باید علاوه بر اینکه فناوری بهره‌برداری از این الگو را به‌خوبی بیاموزیم، همچنین برای انتقال صحیح آن در همه ابعاد تلاش کنیم.

کریمی اظهار کرد: در راستای انتقال صحیح و جامع فرهنگ ارزشمند دفاع مقدس و جلوگیری از تحریف و به فراموشی سپردن این فرهنگ تهیه دانشنامه استانی از ابتدای سال در دستور کار قرارگرفته که امروز به پیشرفت قابل‌توجهی دست پیداکرده است.

وی ادامه داد: تهیه مجموعه‌ای ماندگار تحت عنوان دانشنامه دفاع مقدس که با شیوه‌های علمی رایج در اطلاع‌رسانی جامعیت داشته باشد و درعین‌حال متناسب با نیازهای مخاطب نسل جدید باشد از تأکیدات مقام معظم رهبری و از نیازهای امروز بود که دانشنامه دفاع مقدس اقدامی مؤثر برای پر کردن این خلأ هست.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی افزود: تعامل و هم‌افزایی دستگاه‌های اداری و مرتبط برای تهیه دانشنامه یک امر حیاتی است و این مسئله علاوه بر اینکه ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح را دارد در ماده ۸۶ قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، فرهنگی کشور در مصوبه سال ۹۵ نیز بر آن تأکید دارد و لذا می‌طلبد برای تهیه آن مشارکت و هم‌افزایی داشته باشند.

کریمی بیان کرد: در استان مرکزی با اقدامات زیرساختی که درگذشته توسط کارگروه‌های کنگره شهدای استان مرکزی انجام‌شده بود پیشرفت بسیار قابل‌توجهی در حوزه دانشنامه دیده می‌شود که نسبت به سایر استان‌ها پیشگام هستیم.

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۶۲۲ مدخل در سطح استان نهایی شده است اظهار کرد: بیش از ۱۲۴ مقاله نیز در این راستا تهیه‌شده و بیش از ۵۰۰ پرونده علمی تشکیل‌شده است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی ادامه داد: یکی از ضرورت‌های پیشرفت کار تشکیل ساختار و سازمان یا همان کمیته‌های تخصصی است که از ماه‌های گذشته این کمیته‌ها با حضور فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها تشکیل‌شده‌اند و ۶ کمیته تخصصی امروز سازمان‌دهی خود رادارند.

کریمی گفت: کمیته شهدا و اشخاص، کمیته جغرافیا، کمیته فرهنگی ، کمیته اجتماعی، کمیته نظامی و کمیته جمع‌آوری با حضور اعضا جلسات خود را به‌طور هفتگی تشکیل می‌دهند که ۳ ناظر محتوایی، علمی و ادبی بر روی فعالیت‌ها نظارت دارند.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با تلاش‌ها و اقدامات سازنده در راستای تهیه دانشنامه بتوانیم یک سندی جامع که افتخار استان مرکزی محسوب می‌شود و مردم استان به این عملکرد افتخار می‌کنند تهیه کنیم و در اختیار نسل جوان و نسل‌های بعدی قرار دهیم تا برکات آن را در آینده، جامعه احساس کند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار