۰۹ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 29 April 2025
18:36
کد خبر : 9330019
۱۳:۰۷

۱۴۰۰/۰۱/۰۷
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه:

ظرفیت موقوفات و بقاع متبرکه را برای تحقق شعار سال بکار می‌گیریم

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: موضوع تحقق شعار سال برای ما بسیار اهمیت دارد و ظرفیت موقوفات و بقاع متبرکه را برای تحقق شعار «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» بکار می‌گیریم.

به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در پیامی ظرفیت موقوفات و بقاع متبرکه را برای تحقق شعار «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» بسیار مهم ارزیابی کرد و یادآور شد که سازمان اوقاف همچون دو سال اخیر در سال جدید نیز با تمام امکانات و ظرفیت خود پشتیبان و حامی تولید مبتنی بر دانش بومی خواهد بود.

در متن این پیام آمده است:

اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی چند سال پی در پی در عید نوروز کلیدواژه تولید را در نام‌گذاری سال‌ها تکرار می‌کنند حکمتی دارد که باید به درستی برای مسئولان و مردم تبیین و موشکافی شود.

این دغدغه‌مندی و تأکید چندباره معظم‌له برای رونق گرفتن تولید نشان می‌دهد که وضعیت تولید در کشور علی‌رغم همه تلاش‌هایی که انجام شده هنوز تا حد مطلوب فاصله دارد و استقلال و پیشرفت ایران اسلامی از رونق گرفتن تولید داخلی میسر خواهد شد.

امروز باید نیازهای کشور را در داخل تأمین کنیم و این مهم با تخصیص سرمایه در بخش تولید میسر خواهد شد، در این راستا در سال جدید نیز سازمان اوقاف از تمام ظرفیت خود برای تولید دانش بومی استفاده خواهد کرد چرا که این دانش بومی است که قدرت و سطوت و رونق اقتصادی به همراه می‌آورد.

یکی از موانع بزرگ تولید در داخل کشور کمبود سرمایه برای حمایت از تولیدکنندگان است. سازمان اوقاف و امور خیریه آماده سرمایه‌گذاری و پشتیبانی مالی از همه محصولات دانش‌بنیان پس از مرحله تجاری‌سازی است چنانکه تا به امروز نیز با ۳۰۰ شرکت دانش بنیان وارد مذاکره شده و با برخی از آنها وارد مرحله مشارکت و سرمایه‌گذاری شده است. هریک از مجموعه‌های دانش‌بنیان که به حرکت می‌افتند مشکلی از مشکلات اقتصادی کشور حل خواهد شد.

ظرفیت بزرگ موقوفات و بقاع متبرکه می‌تواند در جهت ارزان‌سازی کالاها و کمک به معیشت مردم به کار گرفته شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید