به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: امروز تصاویر مراسمی با حضور چند هزار نفر در شهرستان شوش را دیدم و تاسف خوردم که چگونه تلاش و زحمات همکاران ما در نظام سلامت و سایر ارگانها برای مهار موج کرونا در حال تلف شدن است.
دکتر فرهاد ابول نژادیان افزود: هزاران نفر بدون هیچ پروتکلی دور هم جمع شده اند و در روزهای آینده قطعا شمار زیادی از آنها و حتی افرادی که در تجمع نبوده اند به علت سرایت ویروس به آنها کارشان به مراکز درمانی کشیده خواهد شد.تاکید بر برخورد با مراسم های شلوغ در ایام کرونا
وی ادامه داد: همکاران ما در حوزه بهداشت و درمان خوزستان بیش از دو ماه در حال مقاومت در برابر کرونای جهش یافته هستند و خسته و فرسوده شده اند، اما در این تجمعات زحمات ما هدر میرود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: انتظار میرود دستگاههای مسئول و فرمانداریها نظارت بیشتری بر عدم برگزاری این مراسمات داشته باشند تا جانهای بیشتری گرفته نشود.
ایذه، بهبهان، آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، دزفول، شوشتر، امیدیه، اندیمشک، خرمشهر و مسجد سلیمان شهرستانهای قرمز کرونایی استان هستند.