
علیرضا قاسمی در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان گفت: با توجه به عنایت صورت گرفته از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر تامین اعتبار مجتمعهای آبرسانی روستایی از محل صندوق توسعه ملی پیش بینی میشود، در صورت ابلاغ اعتبارات مورد نیاز، آبرسانی به بیش از ۱۸۰ روستا در سال ۱۴۰۰ محقق شود.
مدیرعامل آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به کمبود اعتبارات برای اجرای پروژههای آبرسانی به روستاهای پهناورترین استان کشور بیان کرد: معضل بیآبی به قصه و غصه هر روز ما به عنوان خادمان مردم تبدیل شده و از سویی تکمیل طرحهای نیمه تمام آبرسانی در سیستان و بلوچستان در گرو تخصیص اعتبارات بوده که در صورت تحقق به موقع میتوان آب را به جان تشنه این خطه رساند و به زیباترین دستاورد خدمت که همان لبخند رضایت مردم است، دست یافت.
وی اضافه کرد: با وجود عدم تخصیص کامل اعتبارات، در سه ماهه نخست سال ۹۹ با تکمیل عملیات تصفیه خانه و با استفاده توأم از خطوط جدید و قدیم طرح تأمین آب ۱۸۵ روستای چابهار در محدوده بخش پلان و پیرسهراب به منظور بهره مندی ۴۵ هزار نفر از منابع آبی پایدار، سد زیردان در مدار بهره برداری قرار گرفت.
قاسمی ادامه داد: طبق هدف گذاری صورت گرفته و بر اساس اعتبارات ابلاغ شده آبرسانی به ۱۷۳ روستا با جمعیت ۶۳ هزار نفر از محل اعتبارات ملی در دستور کار این شرکت قرار گرفت که تاکنون بیش از ۹۳ روستا از نعمت آب شرب برخوردار شدند.
این مسئول با اشاره به اینکه خدمت بدون وقفه و جهادگونه برای مردمی که مستحق بهترین خدمت رسانی هستند به عنوان مهمترین هدف آبفا ادامه دارد، افزود: پیشبینی میشود تا تابستان ۸۰ روستای دیگر که عملیات تکمیلی خطوط انتقال و شبکههای توزیع آن در حال انجام است، وارد مدار بهره برداری شود.
قاسمی اظهار کرد: در سالی که با اعتبارات محدود مواجه بودیم، بالغ بر ۶۲۰ کیلومتر لوله گذاری در سطح شهرها و روستاها صورت گرفت و به منظور حفظ سلامت مردم تعداد ۴۵ تانکر برداشت آب در بیش از ۳۲ روستای فاقد شبکه یا دچار بحران حوزه جنوب استان نصب شد.
وی از رفع تنش آبی ۹۸ روستا در سال ۹۹ خبر داد و گفت: امسال ۳۱۰ روستای شهرستان هیرمند نیز از چرخه تنش آبی خارج میشوند.
وی از انجام مطالعات آبرسانی به ۹۳۰ روستا در قالب ۱۳ مجتمع آبرسانی با جمعیت ۱۸۱ هزار و یکصد و هفتاد نفر خبر داد و خاطرنشان کرد: با توجه به عنایت صورت گرفته از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر تامین اعتبار مجتمعهای آبرسانی روستایی از محل صندوق توسعه ملی پیش بینی میشود، در صورت ابلاغ اعتبارات مورد نیاز، آبرسانی به بیش از ۱۸۰ روستای دیگر استان در سال ۱۴۰۰ علاوه بر روستاهای فوق محقق شود، اکثر این روستاها در حوزه جنوب و مرکز استان قرار دارند.