
به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در نشست قرارگاه ساماندهی مرغ گفت: در حال حاضر ٢۴٢ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی در استان داریم که ظرفیت تولید سالیانه بیش از ۴١ هزارتن گوشت مرغ را دارا میباشند.
غلام رضا سرگزی افزود: طی سال گذشته با جوجه ریزی ١٧ میلیون و ۴٠٠ هزار قطعهای جوجه در واحدهای مرغداری سطح استان، حدود ٣٠ هزارتن گوشت مرغ تولید وروانه بازار مصرف شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به میزان گوشت تولیدی در واحدهای مرغداری، ٣٠ درصد نیاز استان به گوشت مرغ تأمین میشود و همچنان ٧٠ درصد گوشت مرغ مورد نیاز استان از استانهای همجوار وارد بازار سیستان و بلوچستان میشود.
سرگزی اذعان داشت: در برنامه داریم علاوه بر تکمیل زنجیره تولید مرغ، با افزایش واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی ضریب خودکفایی استان ارتقا یابد و برای رسیدن به مرز خودکفایی نیاز به ایجاد واحدهای جدید مرغداری با زمینه پرورش سالیانه ٣٢ میلیون جوجه ریزی میباشیم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی بر اساس مصرف سرانه، نیاز سالیانه استان به گوشت مرغ را حدود ٩٣ هزارتن اعلام کرد.