ربیعی گفت: هر سال در راستای ترویج سبک زندگی شهدای انقلاب اسلامی و الگوگیری از گنجینه های ارزشمند آنها شهید شاخص سال معرفی می شود که شهید «علیرضا شاملو» به عنوان شهید شاخص سال ۱۴۰۰ استان مرکزی انتخاب شده است.
کد خبر: ۹۳۳۱۷۵۲
|
۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۶

خبرنگار شهید

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی ؛ «احسان ربیعی» مسئول سازمان بسیج رسانه استان مرکزی امروز با اعلام انتخاب شهید "علیرضا شاملو" به عنوان شهید شاخص سال ۱۴۰۰ در استان مرکزی اظهار کرد: شهید والامقام عليرضا شاملو، متولد دوم فروردین ۱۳۴۱ در روستای گرجائی ملایر، فرزند دوم یک خانواده ۹ نفره با رزق حلال مرحوم محمّد تقی شاملو و تربیت انقلابی مرحومه حمیده دریابیگی، وجودش پا گرفت، جهت ادامه تحصیل همراه خانواده به شهر اراک مهاجرت کردند و دوران ابتدایی تا دبیرستان را در مدارس نوید، چهارم آبان، مجیدی و شهید بهشتی اراک گذراند و در نوجوانی به یک مبارز تمام عیار انقلابی تبدیل شد.

ربیعی گفت: بعد از پیروزی انقلاب از جمله افرادی بود که با تشکیل جهاد سازندگی وارد این نهاد شد که از طریق جهاد به روستاها برای کار فرهنگی هجرت کرد و همزمان در هفته نامه سروش نیز کار خبرنگاری می کرد.

وی ادامه داد: پس از مدتی کارکردن در جهاد سازندگی اراک، بنا بر فرمان حضرت امام(ره) به خاطر کمک به مردم کردستان و برای سازندگی به آن خطه سفر کرد تا هجرت از خود به خدا را شروع کند و در کردستان نیز لحظه‏ ای آرام نگرفت و به روستاها می‏رفت و در میان مردم کُرد حضور پیدا می‏کرد.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان مرکزی بیان کرد: شهید شاملو به دلیل مجاهدت های فراوانی که داشت بین ضد انقلاب کردستان به بهشتی معروف شده بود و با دغدغه بسیاری که در فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی هم کار جهادی می کرد هم کارخبری، که كتاب دو جلدی «كند و كاوي در مسائل كردستان» حاصل بررسی‌های میدانی و گزارش های او از اوضاع فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کردستان است.

ربیعی افزود: شهید شاملو جوان مومن انقلابی، معرفت جو، اندیشه‌ورز، خوش فکر، سخنور و پر تلاش که در حوزه نمایشنامه نویسی تئاتر هم فعالیت های زیادی انجام داده است.

وی ادامه داد: سرانجام روز آزادسازی پاوه در سنندج اسیر ضد انقلاب شد و بعد از چند ماه اسارت در زندان حزب دموکرات در منطقه دوله تو شهرستان سردشت کردستان و پس از چند ماه تحمل شکنجه‌های وحشیانه مانند سوزاندن تن و بریدن رگ‌های گردن، در هفتم بهمن ۱۳۵۹ به شهادت رسید.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان مرکزی گفت: شهید بزرگوار علیرضا شاملو همراه با شهید رسول مصطفائی(شهادت ۱۷ آذر ۵۹ در خرمشهر)، از نخستین شهدای خبرنگار تاریخ انقلاب اسلامی است که ماجرای دردناک تحویل جنازه به مادر دلاور و مقاوم این شهید که چند روز کوه‌های کردستان را پیموده بود بسیار شنیدنی می باشد و شاید همین ماجرا بود که علیرضا و مادرش را به سوژه مستند سید شهیدان اهل قلم شهید سید مرتضی آوینی تبدیل کرد.

ربیعی اظهار کرد: هر سال در راستای ترویج سبک زندگی شهدای انقلاب اسلامی و الگوگیری از گنجینه های ارزشمند آنها شهید شاخص سال معرفی می شود که در طی این سال ها به یک اقدامی اثرگذار در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تبدیل شده است.

وی ادامه داد: انتخاب شهید شاخص سال فرصت بسیار ارزشمند و مغتنمی است که ضمن پرداختن و معرفی سبک زندگی آن شهید والامقام به نسل جوان همچنین به ویژگی های جوان مومن در تراز انقلاب اسلامی پرداخته شود و الگوهای برتر به جامعه بهتر معرفی شوند و این از ضرورت های امروز جامعه است.

ربیعی اظهار کرد: داشتن شرایط انقلابی، جهادی ، دغدغه در حوزه مسائل فرهنگی، داشتن سوابق برجسته در دفاع از انقلاب اسلامی، ولایت و ارزش های اسلامی، فعالیت های جریان ساز در عرصه های فرهنگی و هنری و حرکت های موثر از جمله شاخصه های معرفی شهید شاخص سال است که امسال در استان مرکزی شهید والامقام علیرضا شاملو انتخاب شده است.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان مرکزی  گفت: خوشبختانه به برکت کنگره شهدای استان مرکزی مستندات و تولیدات بسیار قابل قبولی در راستای معرفی شهید علیرضا شاملو انجام شده که این باید ادامه پیدا کند و از همینجا از کلیه علاقمندان به شهدا و خصوصا اصحاب هنر و فعالان فرهنگی دعوت می کنیم در راستای معرفی این شهید عزیز توانمندی و ظرفیت های خود را پای کار بیاورند چراکه هرچقدر در حوزه معرفی شهدا کار شود هنوز کم است.

وی خاطرنشان کرد: امنیت و اقتدار امروز جامعه به برکت مجاهدت های شهدای والامقامی چون علیرضا شاملو است و امروز همه وظیفه داریم در گام دوم انقلاب راه و مسیر پرافتخار آنها را با قوت ادامه دهیم.

انتهای پیام/

ارسال نظرات