سجاد نوری، رئیس مرکز نوآوری و توسعه تعاون «منتا» (مرکز نوآوری و توسعه تعاون ایران) نیز با بیان اینکه خلاقیت و نوآوری، کاربردیبودن، راهبرد ورود به بازار، الگوی کسب و کار، توجیه اقتصادی، قدرت رقابت و ارتباط با بخش تعاون از جمله معیارهایی است که در داوری این رویداد مورد توجه قرار خواهد گرفت، افزود: داوری رویداد، برای استارت آپ ها بر اساس رشدشان در فرآیند شتابدهی در سال گذشته و برای شرکت ها بر اساس رشد شاخص های اقتصادی انجام میشود.
نوری تصریح کرد: استارتآپها و شرکتها پس از ثبت نام و داوری اولیه، مشاوره و آموزش می بینند تا ایرادات احتمالی کارشان برطرف و آمادگی و مهارت لازم جهت ارائه را کسب کنند.
رئیس مرکز منتا گفت: با توجه به شرایط کرونا در کشور و لزوم رعایت دستورالعملهای بهداشتی، در روز ارائه پس از پخش فیلمهای معرفی و ارائه که از پیش ضبط شده است، هرکدام از استارت آپ ها و شرکت ها یا نماینده آنها به صورت آنلاین به پرسش های مطرح شده از طرف داوران و سرمایه گذاران پاسخ می دهند.
وی افزود: پس از داوری نهایی، استارت آپ ها، شرکت ها و مراکز نوآوری برتر معرفی خواهند شد که علاوه بر جوایز نقدی، امکان جذب سرمایهگذار برای کسبوکار، بهرهمندی از تسهیلات مناسب توسط بانک توسعه تعاون، صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون و وزارت تعاون دیده شده است.
همچنین مهدی عباسی، سرپرست سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی گفت: این رویداد با هدف معرفی اکوسیستم استارت آپی بخش تعاون و ارکان آن به فعالین این حوزه و توسعه اکوسیستم استارت آپی بخش تعاون از طریق ایجاد ارتباط موثر بین استارت آپها و فعالین برگزار میشود.
وی ادامه داد: ایجاد انگیزه برای رقابت بین استارت آپها و شتابدهندههای حوزه تعاون، تشویق جوانان و بهویژه دانشجویان به فعالیت در این حوزه و بهروز شدن حوزه تعاون و یافتن راهکارهای نوین در این حوزه از اهداف دیگری است که در این طرح دنبال می شود.
علاقهمندان میتوانند برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.menta.ir مراجعه یا با شماره ۰۲۱-۸۶۰۷۴۹۳۳ تماس بگیرند.
«منتا» با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صندوق ضمانت سرمایهگذاری بخش تعاون و بانک توسعه تعاون برگزارکنندگان اولین دوره این رویداد هستند.