
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، مرتضی حیدری در نشست ستاد مدیریت بحران استان با بیان این که طرح شهید سلیمانی در شرایط اضطرار آغاز به کار کرد خاطر نشان کرد: قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا و همچنین حمایت از خانوادههای آسیب پذیر از اهداف مهم این طرح است.
وی افزود: استان قم در طرح شهید سلیمانی به ۹۴ محله تقسیم شد تا تیمهای نظارتی، حمایتی و مراقبتی بتوانند فعالیتهای خود را در این طرح به اجرا بگذارند.
فرماندار قم ادامه داد: البته آغاز موج چهارم بیماری کرونا در کشور و اظهارنظر متخصصان حوزه سلامت در تغییر رفتار ویروس ایجاب میکند تا این طرح نیز با روزآمدی همراه باشد و متناسب با تغییرات در نوع مبارزه با ویروس اقدام کند.
حیدری سپس یادآور شد: بدیهی است روشهای جدید در مبارزه با ویروس کرونا نیازمند آموزشهای جدید، آرایش جدید نیروهای فعال و همچنین اقدامات لازم در این زمینه است، لذا پیشنهاد میشود تا شیوه نامههای متنوع مبارزه با ویروس کرونا همانند روزهای نخست آغاز مبارزه با این بیماری إحصا و ابلاغ شود.
فرماندار قم در عین حال ابراز امیدواری کرد طرح محله محور شهید سلیمانی در سراسر کشور و در استان قم تداوم یابد و از ظرفیت ایجاد شده در بین نیروهای جهادی برای کمک به فعالان حوزه بهداشت و درمان به بهترین شکل استفاده شود.
وی با اشاره به ظرفیت مساجد برای مبارزه با کرونا تصریح کرد: موفقیت طرح شهید سلیمانی مرهون همراهی محلهها و مساجد نیز بود، بنابراین یک هزار مسجد در استان قم به معنای یک هزار پایگاه برای مبارزه با کرونا نیز هست و البته این ظرفیت باید بر اساس شرایط رنگ بندی کرونایی و با توجیه ائمه محترم جماعات به کار گرفته شود.
حیدری همچنین به صدور مجوّز ملی امکان استفاده از ظرفیت خیرین و بخش خصوصی برای واردات واکسن کووید ۱۹ توجه داد و گفت: میتوانیم از ظرفیت خیرین حوزه سلامت در قم برای تهیه واکسن مورد نیاز استان نیز بهره برداری کنیم، ضمن آن که نیروهای فعال طرح شهید سلیمانی میتوانند با آموزش لازم در امر واکسیناسیون عمومی نیز سهیم و فعال باشند.
انتهای پیام/