۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
01:04
کد خبر : 9333538
۰۸:۵۱

۱۴۰۰/۰۱/۲۴

ماه رمضان ماه خودسازی و تزکیه نفس است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکرعملیاتی ۷ ولیعصر (عج) : ماه مبارک رمضان ماه خودسازی و تزکیه نفس است.

به گزارش خبرگزاری بسیج : در آستانه ماه مبارک رمضان حجت الاسلام طه توکلی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی ۷ ولیعصر(عج) استان خوزستان به تشریح فلسفه وجودی این ماه پر فیض و رحمت پرداخت.

حجت السلام توکلی افزود : خداوند در این ماه همه بندگان را به صورت عمومی دعوت کرده چرا که در نظام الهی تبعیض وجود ندارد. در واقع ماه رمضان همانند سپری است که انسان را از بدی ها و انحرافات مصون نگه می‌دارد به همین جهت است که این ماه را ماه تصفیه و تزکیه روح عنوان می‌کنند.

وی افزود رمضان را ماه خودسازی، مقاوم‌سازی و تزکیه نفس عنوان کرد.
حجت الاسلام توکلی خاطرنشان کرد: بنده ای که در میدان ایمان و عقیده از طریق روزه‌داری روح و جسم خود را مقاوم کرده باشد. قادر است به سایر اهداف ارزشمند نیز دست یابد.

وی در پایان بیان داشت به منظور بهره مندی از ظرفیت های معنوی ماه بهار قرآن کارکنان برنامه جز خوانی قرآن کریم هر روز صبح به مدت ۱۵ دقیقه با رعایت پروتکل های بهداشتی برپا می‌شود و روزهای شنبه دوشنبه چهارشنبه کلاس تفسیر قرآن کریم و روزهای یکشنبه سه‌شنبه کلاس اخلاق و روزهای پنجشنبه محفل انس با قرآن کریم برگزار خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید