به گزارش بسیج ، مسئول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج آبادان بیان کرد: پس از اتمام بیانات شیوای ولی امر مسلمین امام خامنه ای(مد ظله الشریف) در نیمه شعبان سال گذشته مبنی بر برگزاری ماموریتی عظیم در جای جای ایران اسلامی،تحت عنوان رزمایش همدلی و کمک مومنانه با هدف کمک به نیازمندان و متضررین ناشی از شیوع ویروس منحوس کرونا،بسیجیان بکارگیری شده در پایگاه شهید حمید طاهری به همراه ارکان مسجد الغدیر(امام جماعت،هیئت امنا و...) با این اعتقاد که هر بیان شیوا از طرف مقام معظم رهبری(دامت برکاته) برای اقشار مختلف مردم یک نصیحت و خط مشی،ولی برای ما بسیجیان و گروه های جهادی یک نوع فرمان و دستور به حساب می آید،این امر را نصب العین قرار داده و طی ۱۸ مرحله و در مناسبتهای ملی و دینی سال و طرق مختلف از قبیل ساخت یا ترمیم منازل نیازمندان،تهیه و اهدای جهیزیه به نو عروسان کم بضاعت و... به اجرای کارهای خدا پسندانه در شهرستان آبادان پرداختند، در همین راستا به همت گروه های جهادی و همکاری ارکان مسجد،خیرین محلات و... مواد اولیه بسته های معیشتی به تعداد 250 بسته تهیه و در رزمایش مومنانه در اختیار خانواده های نیازمند قرار گرفت.
اولاد باغی اضافه کرد: این بسته های معیشتی شاملِ برنج، یک کیلو گوشت چرخکرده، یک عدد مرغ، دو عدد روغن غذا و سرخکردنی، دو عدد رب گوجه فرنگی، دو بسته ماکارونی، دو بسته سویا، یک کیلو عدس سبز به ارزش هر بسته ۳ میلیون ریال جمع آوری و با اولویت بیماران کرونایی بین نیازمندان توزیع گردید.
او ادامه داد: از شروع پیک سوم کرونا تا کنون ۲۵۰۰ بسته معیشتی و ۱۲۰ هزار ماسک بین نیازمندان و بیماران کرونایی شهرستان توزیع گردید.