۱۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 06 June 2025
13:53
کد خبر : 9336977
۲۰:۱۱

۱۴۰۰/۰۲/۰۶
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی:

حضور جدی و آگاهانه در انتخابات برگ برنده‌ای برای ملت ایران است و امنیت و اقتدار ملی را تضمین می کند

آیت الله دری نجف آبادی با اشاره به اینکه حضور جدی و آگاهانه ملت ایران در انتخابات برگ برنده‌ای برای ملت ایران محسوب می‌شود ادامه داد: شرکت در انتخابات یک تکلیف ملی، شرعی و اسلامی است.

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی امروز در شورای اداری استان گفت: در سالجاری شرایط کشور پیچیدگی ها و حساسیت‌های خود را دارد و لذا باید برای آینده‌ای قوی آماده‌باشیم و مهم‌ترین کاری که باید انجام دهیم ایجاد امید و نشاط در جامعه است که یک وظیفه مهم محسوب می‌شود.

دری نجف‌آبادی اظهار کرد: ملت ایران در طول ۴۲ سال گذشته در آزمون‌های سخت همواره موفق و سربلند بیرون آمده و برای بیرون آمدن از شرایط فعلی باید عزم و اراده قوی خود را به‌کارگیری کنیم.

وی ادامه داد: متأسفانه شیوع موج چهارم کرونا در کشور مشکلاتی به وجود آورده که همه باید مراقبت کنیم تا رعایت پروتکل‌های بهداشتی به بالای ۹۰ درصد برسد و این‌یک وظیفه ملی و شرعی محسوب می‌شود.

امام‌جمعه اراک بیان کرد: کادر درمان با مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های خود در طی این ایام خوش درخشید که اصناف هم در کنار مردم نقش قابل قبولی ایفا کردند البته برای کنترل کامل ویروس، این نقش‌آفرینی‌ها باید استمرار داشته باشد.

دری نجف‌آبادی گفت: نگرانی‌هایی در خصوص ویروس کرونای هندی وجود دارد که باید مراقبت ها بیشتر شوند و کنترل مرزها با جدیت انجام شوند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: انتخابات به عنوان یک رفراندوم ملی آبروی کشور محسوب می شود و نتیجه یک انتخابات باشکوه و با مشارکت بالای مردم عزت و سربلندی ایران اسلامی خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه حضور جدی و آگاهانه ملت ایران در انتخابات برگ برنده‌ای برای ملت ایران محسوب می‌شود ادامه داد: شرکت در انتخابات یک تکلیف ملی، شرعی و اسلامی است.

امام‌جمعه اراک اظهار کرد: از انتخابات باید پیام دل‌بستگی ملت به نظام اسلامی و آرمان های انقلاب بیرون بیاید و همه باید کمک کنند تا این انتخابات هم مثل انتخابات های گذشته برگ برنده ای برای نظام اسلامی ثبت شود.

دری نجف آبادی ادامه داد: حضور آگاهانه ملت ایران در انتخابات امنیت و اقتدار ملی را تضمین می کند و بزرگترین ضربه به دشمنان قسم خورده نظام اسلامی وارد می کند.

وی با تکید بر اینکه انتخابات حقوق ملت ایران را در دنیا تثبیت و تضمین می کند اظهار کرد: اگر ملت به دنبال منافع خود هستند باید در انتخابات حضور آگاهانه داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: مسئولین به پشتوانه حضور آگاهانه و باشکوه ملت در انتخابات در صحنه های دیپلماسی و بین‌المللی حضور پیدا می‌کنند و لذا همه باید کمک کنند تا انتخابات خردادماه باشکوه برگزار شود.

دری نجف‌آبادی در ادامه یادآور شد: مدیریت مصرف آب و برق با توجه به شرایط کشور یک ضرورت مهم است و از مصارف بیهوده باید جلوگیری شود و نباید مدیریت در مصرف به تولید و واحدهای تولیدی آسیب وارد کند چراکه به کشور خسارت می‌زند.

وی با اشاره به اینکه پیری جمعیت کشور یک آسیب و تهدید بزرگ محسوب می‌شود ادامه داد: متأسفانه استان مرکزی رتبه دوم در پیری جمعیت دارد که اگر این وضعیت ادامه پیدا کند قطعاً اقتدار ملی و امنیت جامعه به خطر می‌افتد.

امام‌جمعه اراک گفت: همه باید به موضوع زادوولد و افزایش جمعیت و خصوصاً تسهیل ازدواج کمک کنند چراکه یک تکلیف دینی محسوب می‌شود و هر دستگاه و نهادی باید به سهم خود نقش‌آفرینی کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با تکید بر اینکه رشد اقتصاد ملی و تحقق شعار سال تنها با تکیه‌بر ظرفیت‌های داخلی امکان‌پذیر است گفت: مسئولین باید مراقبت کنند روند مذاکرات فرسایشی نشود.

دری نجف‌آبادی با اشاره به اینکه تولید ملی یک عبادت محسوب می‌شود و گره‌گشایی از تولید یک وظیفه مهم است بیان کرد: بانک‌ها باید در تولید نقش داشته باشند چراکه متأسفانه بانک‌ها به مقوله تولید به‌عنوان یک ابزار نگاه می‌کنند که این نگاه باید اصلاح شود.

وی خاطرنشان کرد: حفظ وحدت و آرامش جامعه در شرایط فعلی مهم‌ترین وظیفه ارکان و مردم است چراکه کشور در سایه وحدت و انسجام می‌تواند پیشرفت کند و به قله‌های متعالی برسد.

انتهای پیام/

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید