۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
17:47
کد خبر : 9338069
۱۲:۲۵

۱۴۰۰/۰۲/۱۰

اهدای۶۰۰ کارت خرید رفاه به خانواده زندانیان نیازمند اهوازی

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: ۶۰۰ کارت خرید رفاه کمک معیشتی به خانواده زندانیان نیازمند شهرستان اهواز اهدا شد.

حجت الاسلام و المسلمین صادق مرادی رئیس کل دادگستری استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج از اهواز، گفت: با هدف فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر کمک مؤمنانه به اقشار آسیب پذیر و به مناسبت ماه مبارک رمضان با همت انجمن حمایت از زندانیان اهواز ۶۰۰ کارت خرید رفاه کمک معیشتی به ارزش ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال به خانواده نیازمند زندانیان اهوازی اهدا و از این کمک مؤمنانه بهره‌مند شدند.

او افزود: تاکنون خدمات قابل تقدیری از سوی انجمن حمایت از زندانیان استان به خانواده مددجویان نیازمند ارائه شده و با توسعه این اقدامات، زمینه برای فعالیت‌های تخصصی‌تر در حوزه‌های مختلف به منظور افزایش کمک به خانواده زندانیان فراهم خواهد شد.

رئیس دادگستری خوزستان تصریح کرد: کمک‌های مومنانه به خانواده‌های زندانیان نیازمند با جدیت ادامه دارد و امید است مشکلات اقتصادی مردم به ویژه خانواده‌های زندانیان هر چه سریعتر مرتفع گردو.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید