۰۳ / تير / ۱۴۰۴ - 24 June 2025
17:37
کد خبر : 9339683
۱۰:۰۱

۱۴۰۰/۰۲/۱۶
همزمان با شب های قدر صورت گرفت

توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در رزمایش کمک‌های مومنانه‌ بسیج کارگری قم

در مراسمی در مسجد شهرک صنعتی شکوهیه استان قم و به همت خیرین، مدیران کارخانجات و سازمان بسیج کارگری استان،۲۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم،همزمان با ماه مبارک رمضان و شب های قدر در مراسمی در مسجد شهرک صنعتی شکوهیه استان قم، و به همت خیرین ،مدیران کارخانجات و سازمان بسیج کارگری،تعداد ۲۰۰ بسته معیشتی  بین کارگران نیازمند توزیع گردید.
 
 این بسته ها شامل ماکارونی، روغن، برنج و حبوبات و به ارزش ۴۰۰ هزارتومان برای هر بسته تهیه و توسط بسیج کارگری به کارگران نیازمند تحویل گردید.
 
 این مراسم با حضور مسئولان محلی شهرک صنعتی شکوهیه ،سرهنگ والایی صمد مسئول سازمان بسیج کارگری و کارخانجات و حجت الاسلام عظیمی مسئول نمایندگی ولی فقیه در بسیج اقشار برگزار شد.
 
در این مراسم مسئول نمایندگی ولی فقیه در بسیج اقشار ضمن گرامیداشت هفته بسیج کارگری، از همت والای مدیران در توجه به توان داخلی در تولید و همچنین مشارکت در کمک‌های مؤمنانه تقدیر کرد.
 
انتهای پیام/
 
 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید