
حجت الاسلام قنبری در گفتگو با خبرنگار بسیج در ایرانشهر گفت: روز قدس روز بیداری و آگاهی و در صحنه بودن ملتهای مسلمان سراسر جهان است که این مهم را مرهون حضرت امام ره هستیم.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ایرانشهر افزود: روز قدس لبیک مسلمانان به ندای قرآن است روز حمایت از مظلوم و شعائر الله است.
وی با تاکید بر این مطلب که روز قدس، روز همبستگی ملتها باهم و با رهبرشان است، بیان کرد: پیام مسلمانان در روز قدس تولی و تبری است، اتحاد، دینداری، ولایتمداری و تنفر از رژیم غاصب است.
این مسئول با بیان این مطلب که آخرین جمعه ماه رمضان به عنوان یوم الله جهانی یکی از ابتکارات و طراحیهای هوشمندانه امام راحل است که در واقع فرصتی برای نشان دادن وحدت امت اسلامی در مسئله فلسطین و دفع غده سرطانی و چرکین رژیم صهیونیستی است.
حجت الاسلام قنبری اضافه کرد: امامین انقلاب همواره بازگشت به اسلام و اتحاد را شرط نجات فلسطین و جلوگیری از امیال توسعه طلبانه رژیم سفاک صهیونیستی میدانسته و میدانند.
وی بیان کرد: دفاع از حق مردم مظلوم فلسطین و در مسیر بسیج ملتهای اسلامی در حمایت از قیام فلسطینیها همیشه در صدر مباحث مطرح شده امامین انقلاب بوده است.
قنبری بیان کرد: یکی از مواضع حکیمانه رهبری این بود که روز قدس را تیری به قلب توطئه فراموشی مسئله فلسطین میدانند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه درسپاه ایرانشهرتوضیح داد: روز قدس فراموش شدنی نیست و روز وحدت جهان اسلام است.
وی ادامه داد: روز قدس به عنوان محور وحدت جهان اسلام و زنده نگهداشتن مسئله فلسطین در سطح جامعه دینی است که باید مورد بازخوانی قرار گیرد.
قنبری بیان کرد: تاکید بر اصالت و هویت و حق مردم فلسطین و حاکمیت سرزمین قدس و حق تعیین سرنوشت این کشور با بازگشت فلسطینیها به موطن خود از دیگر اهداف برنامههای سازمان تبلیغات است.
مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه ایرانشهر تصریح کرد: ترویج و بسط فرهنگ مقاومت، انتفاضه و قدس در افکار عمومی کشور و جهان مورد نظر ما است.
وی گفت: معرفی رژیم جعلی رژیم کودک کش صهیونیستی که دشمن اصلی و مشترک جهانی اسلام است و افشای اتحاد شوم آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی از کشورهای اروپایی و عربی هم از دیگر اهداف ما است که همه دست به دست هم داده اند تا به جهان اسلام ضربه بزنند
اعلان حریم مبارزه با اشغالگران قدس و ایجاد رژیم مستحکم فکری عقیدتی در مقابل دشمنان را از دیگر اهداف برشمرد.
وی گفت: روزهای پایانی رژیم صهیونیستی نزدیک است و وعده حکیمانه رهبری به زودی محقق خواهد شد.