به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خوزستان در شادگان ؛ نشست هماهنگی اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با هدف مقابله با ویروس کرونا با حضور سرهنگ منیعات؛فرمانده سپاه شهرستان شادگان، دکتر دریانبرد؛مدیر شبکه بهداشت و درمان این شهرستان و دیگر مسئولین، در محل دفتر فرماندهی سپاه برگزار شد.
در این نشست دکتر دریانبرد ضمن بیان اقدامات انجام شده و هماهنگی های لازم، گفت که با اجرای دقیق و هدفمند این طرح، قطعاً بخش عظیمی از میزان بار بیماری کرونا کاسته خواهد شد.
سرهنگ منیعات فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه این شهرستان با تشریح جزئیات فعالیت های بسیج در این طرح گفت: تا زمانی که این طرح ملی پابرجاست بسیج ناحیه مقاومت شادگان دست در دست مدافعان سلامت برای ریشهکنی این ویروس تلاش خواهد کرد
منیعات در پایان افزود : این طرح که به نام شهید سردار قاسم سلیمانی مزین شده است با تمرکز بر کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، بتوان اهداف اختصاصی این طرح شامل قطع زنجیره انتقال ویروس با افزایش رعایت پروتکلهای بهداشتی، رهگیری و رصد فعال و غیره گامهای موثری در این مسیر برداشته شود.