۰۳ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 23 April 2025
15:51
کد خبر : 9341592
۱۰:۲۰

۱۴۰۰/۰۲/۲۲

اعلام موجودیت مجمع انقلابیون بخش شبانکاره

دبیر مجمع انقلابیون بخش شبانکاره دشتستان از تشکیل مجمع انقلابیون در این بخش خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، علیرضا مالکی در گفتگو با خبر نگار خبرگزاری بسیج با اشاره به تشکیل این مجمع اظهار داشت: مجمع انقلابیون بخش شبانکاره در اسفند ماه سال ۹۹ طی مشورت با نماینده جوان و انقلابی شهرستان دشتستان با یک هسته‌ی اولیه ۱۱ نفره به عنوان هئیت موسس شکل گرفته است.

مالکی تاکید کرد: هدف از تشکیل این مجمع را سازماندهی، هم افزایی و اتحاد نیرو‌های انقلابی و وفادار به نظام مقدس در بخش شبانکاره در راستای گفتمان انقلاب اسلامی و بهره برداری لازم از ظرفیت‌های آنان در شرایط متفاوت مشروط به پیروی از اسلام ناب محمدی، قانون اساسی و قوانین نظام جمهوری اسلامی ایران از قبیل: سیاسی، فرهنگی، مذهبی، فعالیت‌های جهادی و .... دانست.

وی در آخر بیان داشت: این مجمع پس از اولین نشست خود در سال جاری، شورای مرکزی ۵۰ نفره را از نیرو‌ها و چهره‌های انقلابی کل بخش شبانکاره تشکیل و در نظر دارد با بهتر شدن وضعیت بیماری منحوس کرونا در راستای جهاد سیاسی سال ۱۴۰۰ و انتخابات سرنوشت ساز ریاست جمهوری، نشست مجمع عمومی خود را متشکل از ۳۰۰ نفر با تاکید بر حضور جوانان برگزار نماید.
انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید