۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
19:16
کد خبر : 9342610
۱۵:۱۱

۱۴۰۰/۰۲/۲۶

نجوم پنجره‌ای به سوی آسمان و ستاره‌ها

ستاره‌شناسی علمی که انسان را تا بی‌نهایت‌های آسمان می‌کشاند تا راز‌های سر به مهر خود را برای آن‌ها بازگو کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، مدیر خانه نجوم اهواز گفت: درک پدیده‌های آسمانی، بخشی از تلاش سیری ناپذیر انسان در راه درک و شناخت نظم حاکم بر تمام طبیعت است و شاید این حس ناب باشد که انسان با ابزار دست ساخته خود به نام تلسکوپ در آسمان بی انتها به دنبال پاسخ برای سوالات خود بوده است.

مصطفی کاظمی پور افزود: روز و هفته جهانی نجوم از سال ۱۹۷۳ میلادی با هدف ترویج علم و آشنایی عموم مردم با این علم و تبادل نظر با فعالان جامعه نجوم در دنیا برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه روز جهانی نجوم، هرسال در یکی از روز‌های تعطیل آخر هفته انتخاب می‌شود، افزود: این روز در کشور‌های خارجی شنبه یا یکشنبه و در ایران جمعه است، به همین مناسبت امسال ۲۰ تا ۲۶ اردیبهشت هفته جهانی نجوم و ۲۶ اردیبهشت روز جهانی نجوم تعیین شد.

کاظمی پور با تبریک این روز رو به همه علاقمندان آسمان شب بیان کرد: امیدوارم در سال جدید به دور از هر نوع محدودیتی در کنار هم گردهمایی و شب‌های رصدی برگزار کنیم، زیار روز جهانی نجوم راهی برای به پاس داشتن متخصصان و فعالان در زمینه نجوم است که اطلاعات، آگاهی و عشق خود به فضای بیرونی و سیاره‌ها را با ما به اشتراک می‌گذارند، همچنین راهی برای کشف شوق و انگیزه آن‌ها و افزایش آگاهی است.

مدیر خانه نجوم اهواز هدف از انتخاب روز جهانی نجوم را ترویج این علم میان عموم شهروندان و معرفی فعالیت‌های علمی، آموزشی و ترویجی گروه‌ها و مراکز نجومی و از جمله رصدخانه‌ها عنوان کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید