به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، دومین جلسه شورای آموزش و پرورش استان در سالجاری به ریاست هدایت اله جمالی پور استاندار قزوین و اعضای شورا در سالن جلسات شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد.
حسنعلی اصغری در این جلسه با اشاره به فصل آغاز انتخابات پایان سال بیان کرد: در این مقطع حساس که فصل امتحانات است و با توجه به نگرانی های امتحانات پایه های نهم و دوازدهم، با وجود مدیریت خوب در استان خوشبختانه در آرامترین شرایط آزمون هایمان را برگزار کردیم.
وی گفت: امروز آموزش و پرورش توانسته خلق حماسه ای بزرگ را در طول یکسال گذاشته با توجه به شرایطی که در آن بودیم بیافریند. چیزی مهمتر از سلامت دانش آموزان برای ما وجود ندارد و لذا تمام مراقبتمان را برای حفظ این دارایی و سرمایه بزرگ خواهیم کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: مراقبت از این سرمایه در روزهای پایانی سال تحصیلی بسیار مهم است و مدیریت خوب استان برای رفع تنش های روزهای گذشته قابل تقدیر است به طوری که با اقدامات خوب استان، آزمون دیروز در فضایی امن و مطمئن انجام شد.
اصغری عنوان کرد: در طرح نماد باید بتوانیم همدلی همه دستگاه ها را برای این امر مهم داشته باشیم تا از مشکلات و آسیب های اجتماعی پیشگیری کنیم.
وی افزود: آسیب های اجتماعی از معضلاتی است که این قشر مهم و تأثیرگذار را تحت تاثیر قرار می دهد لذا باید تمام همت خود را برای پاسداری از این سرمایه عظیم به کار گیریم.
اصغری ادامه داد: آسیب های اجتماعی مسأله ای بزرگ است که شناخت و مدیریت آنها برای پیشگیری و مدیریت انحرافات، از وظایف مهم اجتماعی است.
وی اضافه کرد: خانواده کوچکترین و مهمترین واحد در تربیت دانش آموزان است که اگر آسیب ببیند دانش آموزان دچار آسیب جدی می شوند. وظایف دست اندرکاران تعلیم و تربیت این است که اصلاح نگرش و توانمندسازی، ایجاد مهارت فرزند پروری، شناخت آسیب ها و تسلط بر آنها و در گام دوم با برقراری ارتباط با خانواده و دانش آموز بتوانند اقدامات اساسی داشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین تصریح کرد: در بحث نماد، شناسایی نقشه غربالگری بسیار مهم است. در سال تحصیلی جاری در سه بخش غربالگری شده که شامل خطرات فردی شامل خودزنی و اقدام به خودکشی، مصرف سیگار به ویژه در پسران و ازدواج زودهنگام در دختران در دوگروه به طور یکسان، بخش دوم مشکلات خانواده شامل طلاق، بی سرپرستی و غیره و در بحث خطرات مدرسه مواردی همچون درگیری با عوامل مدرسه، درگیری دانش آموزان با یکدیگر، غیبت طولانی در مدرسه، خرید و فروش مواد در اطراف مدرسه، ترک تحصیل در هر دو گروه و غیره می باشد.
اصغری عنوان کرد: بیش از ده هزار نفر از دانش آموزان درگیر و یا در معرض خطر فردی، بیش از ۲۱ هزار نفر در معرض خطرات خانواده و ۱۷۰۰ نفر در معرض خطرات مدرسه به ویژه در مناطق پرجمعیت هستند که در مقایسه سال های ۹۷ تا ۹۹ تقریبا این آیتم ها در نوسان بوده است.