معاون امور استان‌های ستاد امر به معروف کشور:

شناسایی ۱۶۰۰ گروه احیاگر امر به معروف در استان‌های کشور

حجت‌الاسلام توانایی گفت: ۱۶۰۰ گروه احیاگر امر به معروف در استان‌های کشور شناسایی شد.
کد خبر: ۹۳۴۳۴۲۷
|
۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۱

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ حجت‌الاسلام محمدحسین توانایی معاون امور استان‌های ستاد امر به معروف کشور پیش از ظهر امروز در جلسه درس اخلاق مدیران، تکریم و معارفه  دبیر ستاد استان مرکزی  از خدمات مسئول و دبیر ستاد استان مرکزی تشکر کرد و اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین موضوعات مهم امروز جامعه اسلامی، اهمیت، ضرورت شرعی و قانونی فرائض مبتنی‌ بر آیات و روایات الهی است.

وی افزود: علاوه بر آیات و روایات دینی، اصل هشتم قانون اساسی و قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر از جمله موارد مورد تاکید قانون کشور ماست که در راستای ترویج این فریضه مهم الهی و اسلامی وجود دارد.

توانایی بیان کرد: ساز و کارهای قانونی و حمایتی با هدف کاهش تخلفات اداری وآسیب‌های اجتماعی در کشورهای مختلف وجود دارد که در کشور ما مسئله امر به معروف و نهی از منکر موضوع مهم ترویجی و اثرگذار در این بخش و راهبردی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی است. 

معاون امور استان‌های ستاد امر به معروف کشور ادامه داد: نظارت همگانی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی، شهروند مسئول و تفکر انتقادی از جمله مواردی به شمار می‌رود  که در دنیای کنونی رایج است که در ایران اسلامی با این فرهنگ و تمدن دینی و اسلامی باید شاهد سرآمدی بر همه کشورهای دنیا باشیم.

توانایی افزود: از ریاست و دبیر جدید ستاد امر به معروف استان انتظار داریم نسبت به برگزاری وتشکیل جلسات اعضای ستاد برابر با ماده بیست قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان ازمنکر حداقل در هر سال 4 جلسه، هر فصل داشته و از سویی  دستگاه‌های اجرایی استان  طبق قانون حمایت با ستاد استان همکاری لازم را داشته باشند.

مدیرکل امور استان‌ها و دستگاه‌های اجرایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور نیز در این نشست با اشاره به آیات قرآنی پیرامون امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: همان طور که قرآن کریم می‌فرماید باید از میان شما گروهی دعوت‌گر به خیر باشند که به نیکی فرمان دهند و از ناشایستی و بدی بازدارند که اینان رستگارانند و مهم‌ترین مصداق این آیه شریفه مسئله مهم و اسلامی امر به معروف و نهی از منکر است.

حجت‌الاسلام حامد ترکاشوند افزود: رویکرد جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر، پویاسازی این ستاد و توجه بیش از پیش به واجب الهی امر به معروف و نهی از منکر است که متاسفانه در جامعه مغفول مانده که نیاز به اقدامات جدی دارد.

مدیرکل امور استان‌ها ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر کشور  خاطرنشان کرد: امروز ستاد با رویکرد اجتماعی و معاونت علمی و آموزشی  معاونت فرهنگ و رسانه وارد میدان شده و نیاز است مسئولان استان به عنوان یک واجب حمایت لازم را داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: گروه‌های احیاگر تخصصی امر به معروف و نهی از منکر در کشور شناسایی و مجوز آنها در استان‌های کشور صادر شده است که امیدواریم در این استان نیز دبیر ستاد استانی اهتمام بیشتر در تشکیل این گروه‌ها و در بحث مهم اجتماعی داشته باشند.

ترکاشوند ادامه داد: 16 عرصه در زمینه‌های مختلف امر به معروف و نهی از منکر به صورت تخصصی حوزه مهم کاری است که این حوزه‌های  اجتماعی شامل اداری، اقتصادی، بهداشت و درمان، تفریحات سالم و ورزش، اجتماعی، تعلیم و تربیت، حقوقی، فرهنگی، کارگری، مبارزه با مفاسد، هنر و رسانه، عفاف و حجاب، محیط زیست، مسئولان، مهندسی، گردشگری  و دیگر عرصه‌هامی‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار