۰۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 27 April 2025
03:41
کد خبر : 9347529
۰۹:۴۴

۱۴۰۰/۰۳/۱۳
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین؛

کمیسیون ماده ۱۴ برای نخستین بار در استان قزوین تشکیل شد

معیری پور از تشکیل کمیسیون ماده ۱۴ ویژه رسیدگی به تخلفات مالکان ناوگان حمل و نقل عمومی برون شهری برای نخستین‌بار در استان خبر داد.

 

علیرضا معیری‌پور در گفتگو با خبرنگار بسیج قزوین بیان کرد: این کمیسیون در کنار کمیسیون‌های ماده ۱۱ و ۱۲ که به تخلفات رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل رسیدگی می‌کنند، به منظور بررسی و رسیدگی به تخلفات مالکان ناوگان حمل و نقل جاده‌ای تشکیل شده است.

وی اضافه کرد:کمیسیون ماده ۱۴در برخورد قانونی با دسته‌ای از رانندگانی که بدون داشتن کارت هوشمند در حوزه برون شهری فعالیت می‌کنند و به دلیل نداشتن کارت هوشمند امکان رسیدگی به تخلفاتشان در کمیسیون ماده ۱۱ وجود ندارد فعالیت خواهد کرد.

معیری‌پور ادامه داد: همچنین در این کمیسیون به تخلفات مالکان آن دسته از ناوگان حمل و نقل که رانندگانشان کارت هوشمند دارند اما با انجام تخلفاتی چون عدم ارائه اسناد و مدارک و یا حمل بار اضافه قوانین را رعایت نمی‌کنند نیز رسیدگی می‌شود.

به گفته معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین در برخورد با تخلفات این گروه از ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای قانونگذار این اجازه را داده که برحسب نوع و دفعات و تکرار تخلف، کارت هوشمند ناوگان آنها تا یک سال غیرفعال شود.

معیری‌پور افزود: در نخستین جلسه این کمیسیون که قرار است به طور مستمر برگزار شود به تخلفات ۳۰مالک ناوگان رسیدگی و پس از بررسی اسناد و مدارک و استماع دفاعیات مالکان، متناسب با تخلف انجام شده برای آنها رای صادر شد.

انتهای پیام/۱۰۱۰


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید