تقوا و مدافع اسلام و مردم بودن از معیارهای اصلح است
به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ حجت الاسلام اوستاد با اشاره به معیارهای انتخاب اصلح از منظر قرآن کریم گفت: به استناد آیه شریفه 247 سوره مبارکه بقره خداوند او را(طالوت) بر شما برگزید و او را در علم و قدرت وسعت بخشید، رئیس جمهور یک جامعه اسلامی باید علم و آگاهی و تخصص و سلامتی جسم و قدرت و توانایی داشته باشد.
وی افزود: ملاک گزینش یک رئیس جمهور یا نماینده مجلس یا عضور شورا، از منظر قرآن کریم باید علم و تخصص و در کنار آن توانایی و قدرت جسمی باشد.
حجت الاسلام اوستاد، توجه به ارزشها و نیازهای جامعه را ملاک دیگر انتخاب اصلح برشمرد و گفت: در سوره مبارکه حج آیه 41 خداوند می فرماید آن کسانی که هر گاه در زمین به آنها قدرت بخشیدیم نماز را به پا می دارند و زکات می دهند، امر به معروف و نهی از منکر می کنند.
وی تاکید کرد: رئیس جمهور در یک جامعه اسلامی باید از فرصت نمایندگی و ریاست جمهوری در مسیر بندگی خدای تبارک و تعالی استفاده کند و برپایی ارزشها در همه ابعاد اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی و مقابله با ضد ارزشها در همه ابعاد را مد نظر داشته باشد.
این کارشناس مسایل دینی، دانایی و امانتداری را خصوصیت دیگر رئیس جمهور جامعه اسلامی از منظر قرآن کریم بر اساس آیه 55 سوره مبارکه یوسف عنوان کرد و گفت: حضرت یوسف علیه السلام به فرعون مصر گفت: مرا سرپرست خزائن سرزمین مصر قرار دهید چون هم علم آن را دارم و دانا هستم و هم امانتدار خوبی هستم.
وی تصریح کرد: رئیس جمهور جامعه اسلامی باید دانا به تقسیم خزائن مملکت اسلامی باشد و باید بداند بودجه را چطور تقسیم کند و در کنار آن امانتدار رای و اعتماد مردم باشد.
اوستاد، تقوای الهی، پارسایی، خوف الهی، تعهد به اسلام و وفاداری نسبت به مردم و مدافع اسلام ناب بودن را از دیگر ویژگی های اصلح بیان نمود.