۰۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 24 April 2025
14:29
کد خبر : 9351621
۲۲:۵۲

۱۴۰۰/۰۳/۲۷

برگزاری نهضت روشنگری در فنوج

فنوج- نهضت روشنگری ویژه کارکنان شبکه بهداشت در شهرستان فنوج با موضوع انتخاب آگاهانه و حضور حداکثری برگزار شد.
به گزارش خبرنگار بسیج از فنوج، نهضت روشنگری ویژه کارکنان شبکه بهداشت در شهرستان فنوج برگزار شد.
 
حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری امام جمعه و  در این نشست گفت: تلاش بخش‌های مختلف به ویژه کادر درمان، خیران و مردم شهرستان فنوج برای مقابله با ویروس کرونا قابل تقدیر بوده و هیچگاه از ذهن‌ها فراموش نخواهد شد همانگونه که برای مهار این ویروس همه‌ی مردم یکدل بودند باید با همین یکدلی نیز در انتخابات شرکت کنند تا حضور حداکثری مشت محکمی بردهان دشمن باشد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه شهرستان سراوان با اشاره به برگزاری همزمان انتخابات ریاست جمهوری و شورا‌های اسلامی شهر و روستا افزود: در انتخابات آتی می‌خواهیم یک انتخاب برای ریاست جمهوری داشته باشیم، طبیعتا انتخابی که خواهیم داشت در هشت سال آینده نتیجه آن را خودمان درو خواهیم کرد


وی در پایان اضافه کرد: بنابراین همه کسانی که دلسوز کشور و آینده خود و فرزندانشان هستند در اینکه چه کسی را انتخاب می‌کنند و چگونه انتخابی خواهند داشت دقت کنند که همه مردم را برای شرکت در انتخابات آینده کشور دعوت کنند و گفت: مردم به هیچ عنوان نباید عملکرد مسئولان را ملاک اصلی برای شرکت در انتخابات قرار دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید