شاهرود_ رئیس اداره بهزیستی شاهرود گفت:: برای بیمه زنان سرپرست خانوار تحت حمایت بهزیستی شهرستان مبالغی به صورت متمرکز از سوی سازمان بهزیستی کشور به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شده است

جهانسیر هدف از اجرای ابن طرح را ارتقای سطح توانمندی بانوان سرپرست خانوار دانسته و افزود:در سال ۱۳۹۹ برای بیمه زنان سرپرست خانوار تحت حمایت بهزیستی شهرستان مبالغی به صورت متمرکز از سوی سازمان بهزیستی کشور به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شده است.
وی به فعالیتهای بهزیستی شاهرود در دفتر توانمندسازی زنان و خانواده اشاره کرده و ادامه داد: به ۴۳۷ زن سرپرست خانوار و افراد تحت تکفل آنان که دچار مشکلات عاطفی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و ... بوده و نیازمند حمایت از طریق مددکاری میباشند، مستمری ماهیانه و کمک هزینه معیشت پرداخت میشود.
رئیس اداره بهزیستی شاهرود خاطر نشان کرد: در سال گذشته در قالب سبدکالا، کمک هزینه تحصیلی، ودیعه مسکن، هزینه درمان و ... از طریق بهزیستی شهرستان به زنان سرپرست خانوار حمایتهای انجام شده است.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار