مشاور دادگاه خانواده دادگستری استان قم:

خانواده می‌تواند منشا تعالی و یا سرافکندگی در جامعه باشد

نشست هم اندیشی و بررسی عوامل ایجاد طلاق در خانواده با حضور یکی از مشاورین دادگاه خانواده دادگستری استان در مسجد حضرت رقیه (س) برگزار شد.
کد خبر: ۹۳۵۴۶۶۶
|
۱۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، نشست بررسی و هم اندیشی عوامل ایجاد طلاق در خانواده، تاثیر آن بر روی فرزندان و سطح جامعه؛ و راهکار‌های مقابله با آن با حضور بابایی مشاور دادگاه خانواده دادگستری استان قم در مسجد حضرت رقیه (س) برگزار شد.

در این نشست، بابایی ضمن یادآور شدن مضرات اجتماعی طلاق، نکاتی را نیز پیرامون آن بیان نمود.

وی گفت: با توجه به مراجعات بسیار به دادگاه جهت مشاوره، بیشترین نوع طلاق، طلاقِ عاطفی است.

بابایی عنوان کرد: یکی از عواملی که باعث میشود زندگی به طلاق و جدایی کشانده شود، نبود اخلاق در زندگی، خودخواهی و مَنیت است؛ به طوری که در زندگی، زن و شوهر یکدیگر را درک نکرده و طرفین سعی بر این ندارند که در مشکلات خود کوتاه بیایند.

بابایی با بیان نبود فضای دوستانه و صمیمی بین زن و شوهر و بروز مشکلات حاصل از آن، طلاق را صرفاً منحصر به جدایی زن و مرد ندانسته بلکه آن را از معضلاتی خواند که تاثیر خود را بر جامعه و فرزندان خواهد گذاشت.

وی افزود: خانواده‌هایی که معمولا دارای دو، سه یا چهار فرزند هستند و زوجین درخواست طلاق دارند، فرزندان دچار اختلال و یک نوع بلاتکلیفی میشوند که بخواهند آینده خود را نزد کدام یک از والدین خود سپری کنند در حالی که اینگونه موارد با صمیمیت و همدلی بین زوجین قابل حل است.

وی همچنین خاطر نشان کرد: با توجه به تاکید ریاست قوه قضاییه بر تشکیل جلسات مشاوره پیش از طلاق، انجام اینگونه مشاورات را اثر بخش دانست و افزود که بسیاری ازطلاق‌هایی که از طرف زوجه (خانم ها) درخواست شده، در همان دادگاه حل و توانستند به زندگی مشترک خود بازگردند.

این مشاور خانواده افزود: با توجه به سفارش‌های اسلام و قرآن پیرامون مباحث خانواده ما می‌توانیم بسیاری از همین نشست‌ها و جلسات را در سطوح بالاتر از قبیل: نماز جمعه و در خِلل خطبه‌های آن مطرح کنیم تا خانواده‌ها نحوه صحیح برخورد با یکدیگر، تربیت فرزند و مشکلات زندگی را بیاموزند، زیرا معتقدیم خانواده‌ها با نحوه تربیت فرزند خود می‌توانند هم جامعه را به سمت خدایی شدن پیش ببرد هم باعث سرافکندگی آن شود.

در پایان نیز، حجت الاسلام و المسلمین موسوی، امام جماعت مسجد حضرت رقیه (س) باتشکر از بیانات آقای بابایی تصریح کرد: اگر خانواده‌ها در بدو ازدواج خود به این نکات توجه کنند، کانون خانواده گرم‌تر می‌شود.

انتهای پیام/ملایی
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار