خبرهای داغ:
کارشناس مسائل سیاسی:

آمریکا جنایت علیه هر ملتی را برای خود مجاز می داند

قدیری ابیانه گفت: آمریکا هر جنایت علیه هر ملتی را برای خود مجاز شناخته است و در همه جا دست به جنایت زده و می زند، بلکه تجهیزات خود را هم به روز کرده، تقویت می کند و برای ارتکاب به جنایت بیشتر بکارمی گیرد.
کد خبر: ۹۳۵۵۲۵۳
|
۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۷

محمدحسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل سیاسی به مناسبت هفته افشای حقوق بشر آمریکایی اظهار داشت: تاریخ آمریکا پر از جنایت علیه بشریت است و اصولا جنایت های این کشور  با جنایت علیه سرخ پوستان بومی شکل گرفت.

وی افزود: آمریکا در این سالها همواره تلاش کرده با تجاوز، جنگ و کشتار وسیع علیه ملت ها، با تضعیف دیگران؛ زمینه را برای سلطه جهانی خود فراهم کند و در این راه از هیچ جنایتی هم دریغ نکرده است.

کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه آمریکا هر جنایت علیه هر ملتی را برای خود مجاز شناخته است، گفت: جایی نیست که آمریکا در آنجا جنایت نکرده باشد، در آمریکای لاتین، آفریقا و در آسیا؛ بخصوص در آسیای غربی و کشورهای اسلامی، دارای سابقه ی کودتا، تجاوز، کشتار و غارت اموال مردم است. این کشور در شکل گیری و حمایت از رژیم صهیونیستی و جنایات بی شمار علیه فلسطینیان، لبنانی ها و ...، بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی در ژاپن، در حمایت از عربستان علیه یمن، حمایت از صدام علیه ایران، حمایت از تروریست ها، منافقین، ریگی ها، داعشی ها و ... نقش داشته و نه تنها در همه جا دست به جنایت زده و می زند، بلکه تجهیزات خود را هم به روز کرده، تقویت می کند و برای ارتکاب به جنایت بیشتر بکار می گیرد.

قدیری ابیانه با اشاره به کودتای آمریکا علیه دولت مصدق؛ در حالی که او به حمایت آمریکا دل بسته بوده، حمایت از رژیم شاه و تعلیم و تجهیز ساواک برای شکنجه، اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هم با وجود آنکه به آمریکایی ها فرصت جبران داده شد و سفارت آمریکا از ابتدای انقلاب تا 13 آبان به مدت 10 ماه همواره فعال بود، اما اسناد لانه جاسوسی نشان می دهد که آنها در صدد تضعیف وضعیت اقتصاد ایران، جاسوسی، جنایت، تروریسم و کودتا علیه ایران بودند.

وی بیان کرد: از جنایت های دیگر آمریکا در ایران می توان به تشویق و حمایت از صدام برای تجاوز به ایران، هماهنگی با رژیم صهیونیستی و مشارکت در ترورها علیه ایران، پناه دادن به منافقین و حمایت از آنها در انجام ترورها از جمله ترور 7 تیر و 8 شهریور، تحریم های بی سابقه علیه ایران حتی تحریم دارو و غذا، اشاره کرد. ترور شهید فخری زاده، شهید سلیمانی و شخصیت های دیگر نمونه ای از این جنایت ها است.

رقابت دموکرات ها و جمهوری خواهان آمریکایی در دشمنی با ایران

کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: آمریکایی ها چه دموکرات ها و چه جمهوری خواهان؛ در دشمنی با جمهوری اسلامی و ملت ایران با هم در رقابت اند و صرفا اختلافشان در این است که کدام روش علیه ایران تاثیرگذارتر است.

قدیری ابیانه ادامه داد: نگاهی به کارنامه مدعیان حقوق بشر نشان می دهد که هر کدام از این کشورها مثل آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و رژیم صهیونیستی، در حالی که کارنامه سیاه تری علیه حقوق بشر دارند، اما بیش از دیگران ادعای حقوق بشر دارند و سعی می کنند به عنوان مدعی حقوق بشر کشورهای مستقل را تحت فشار تبلیغاتی و غیرتبلیغاتی قرار دهند. اما ما باید سعی کنیم ماهیت این کشورها را به جهانیان بشناسانیم و تسلیم فشارهای آنان نشویم.

وی تاکید کرد: ما باید در موضوع حقوق بشر، آرایش تهاجمی داشته باشیم و دچار موضع تدافعی و انفعالی نشویم. در این خصوص همه دستگاه های حاکمیتی بخصوص دستگاه سیاست خارجه، همه مردم و بخصوص سازمان های غیر دولتی و رسانه ها، می توانند نقش آفرینی کنند.

کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: مثلا وقتی مقامات آمریکا می گویند باید کاری کنیم که خانواده سربازان آمریکایی حاضر در مناطق متعدد جهان، از حضور فرزندانشان در این مناطق احساس افتخار کنند، ما باید با بمباران تبلیغاتی و ارسال اسناد جنایت آنها، خانواده ها را به این نتیجه برسانیم که فرزندانشان جنایتکارانی بیش نیستند و باید از حضور فرزندانشان در این مناطق احساس شرمساری کنند. در واقع باید خانواده های این سربازان را مورد هجوم تبلیغاتی درآوریم که امروز این موضوع با توجه به اینترنت و شبکه های اجتماعی مقدور است. یا مثلا باید تمام مسئولین و نویسندگان رسانه های جهان را که در مورد خاورمیانه و جهان اسلام قلم می زنند را شناسایی کنیم و مرتب برای آنها مطلب بفرستیم.

امضای برجام برای حفظ ساختار تحریم ها

قدیری ابیانه در خصوص عدم لغو تحریم ها بخصوص تحریم های دارویی توسط آمریکا و از طرف دیگر خوشبینی دولت فعلی نسبت به این جنایتکاران، اظهارکرد: از ابتدا معلوم بود که هدف آمریکا از مذاکرات برجام رفع تحریم نیست، بلکه حفظ ساختار تحریم ها است که در واقع این موضوع قبلا توسط شخص اوباما هم اعلام شده بود و وقتی از او سوال شد که چرا برجام را امضا کردی؟ پاسخ داد که؛ تحریم ها در حال فروپاشی بود و برای جلوگیری از فروپاشی ساختار تحریم ها، آن را امضا کردیم.

وی افزود: اما از طرف دیگر دولتمردان بر این باور بودند که با تعامل با آمریکا می توانند تحریم ها را حذف کنند، تا حدی که حتی در تلویزیون هم اعلام کردند که از امروز ( آن روز) همه تحریم ها لغو شده است. اما انه تنها تحریم ها لغو نشد بلکه تشدید هم شد، چه در زمان اوباما، چه ترامپ و حالا هم چه بایدن که قصد ندارد تحریم ها را لغو کند.

کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: هدف آمریکایی ها از مذاکرات این بود که تقصیر لغو تحریم ها را و عملی نشدن برجام را به گردن ایران بیاندازند، که انداختند و امروز هم مرتب می گویند که توپ در زمین ایران است. در حالی که با عملکرد ترامپ، از نگاه دیپلماسی و افکار عمومی، توپ در زمین آمریکا بود. این به این معنی است که اکنون هم مذاکرات وین، مثل مذاکرات قبل هیچ دستاوردی برای ملت ما ندارد، ولی به تبلیغات آمریکا علیه ایران کمک کرد و برای مقصر جلوه دادن ایران در افکار عمومی، برای غربی ها کارآمدی داشت./خاورستان

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار