تقویت عفاف وحجاب در جامعه زمینه ساز پیشگیری از انحرافات است
حجت الاسلام حسین زاهدی پور در گفتوگو با خبرنگار بسیج زنجان؛ ضمن تبریک و گرامیداشت 21 تیرماه روز ملی عفاف و حجاب و سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) ، اظهار داشت : عفاف و حجاب نسبت به هم حالت مقدمه ای دارند یعنی رابطه ی بین عفاف و حجاب رابطه ی مقدمه و ذل المقدمه است.
امام جمعه خرمدره با اشاره به مفهوم عفاف،بیان کرد: عفاف یعنی انسان ها بدنبال ویژگی های فطری نظیر عدالت، صداقت ،راستگویی و ظلم ستیزی هستند که این موضوع مورد وفاق افراد جامعه است .
وی با اشاره به مفهوم عفاف از منظر اسلام ، خاطر نشان کرد : خداوند متعال نسخه های هدایت و سعادت بشریت را به واسطه پیامبران و هادیان برای امتهای مختلف فرستاده است، که کامل ترین آنها در دین مبین اسلام متجلی شده و همچنین ما مفهومی به نام عبادت و بندگی خداوند متعال را در اسلام داریم که این بندگی است که انسان را پاک و نفس را تزکیه می بخشد.
حجت الاسلام زاهدی پور با اشاره به مولفه عفاف ، تصریح کرد: یکی از راه های تطهیر و پاک بودن انسان ها عفاف است که مفهوم آن به صورت کلی خویشتن داری ،حفظ انسان از نفس ، انحرافات و….. می باشد.
این مسئول با بیان اینکه یکی دیگر از آثار عفاف که حائز اهمیت است، موضوع حجاب است ، عنوان کرد: مقدمه ی تنظیم ارتباط با خداوند تنظیم ارتباط با دیگران است و حجاب تنظیم کننده ارتباط با دیگران برای داشتن یک ارتباط صحیح است.
امام جمعه خرمدره در ادامه با بیان اینکه مسئله حجاب و خدایی بودن ارتباطات به کانون خانواده باز میگردد ،عنوان کرد: حجاب عهدهدار صیانت تعادل روانی جامعه بشری و تحکیم بنیاد و ضامن سلامت خانواده بوده و به عنوان یک وسیله دفاعی در برابر ناپاکیها مفهوم واقعی خود را بازیافته و به مثابه یک پدیده مؤثر در تأمین سلامت خانواده با صفت پویایی و پیشتازی جلوهگرمیشود و خانواده را از منجلاب فروپاشی نجات می دهد.
وی با اشاره به اینکه حجاب نوعی الگوی تنظیم رابطه اجتماعی با دیگران است ،بیان داشت:همه جوامع دینی و غیر دینی برای ارتباطات و نوع زندگی خود الگوها و هنجارهایی دارند و اگر رفتار متناسب با الگو و هنجارباشد به آن رفتار هنجار گفته می شود و اگر این الگوها متناسب نباشد ناهنجاری گفته می شود .
حجت الاسلام زاهدی پور تاکید کرد: اگر جوامعی بیش از اندازه تحت تاثیر الگوها ی فردی قرار بگیرد موجب ایجاد ناهنجاری در جامعه می شود .
وی با بیان اینکه حجاب نوعی هنجار اجتماعی در جامعه دینی محسوب می شود ،تصریح کرد: ازبین رفتن حجاب موجب بی هنجاری در جامعه می شود و اگر ناهنجاری در خصوص حجاب در جامعه اتفاق بیفتد موجب ناهنجاری در تمامی شاخصه های اجتماعی می شود و دیگر انسجام اسلامی لازم در جامعه وجود نخواهد داشت.
امام جمعه خرمدره با اشاره به اینکه اسلام برای جلوگیری از ناهنجاری و گسستگی جامعه الگوهایی تعریف کرده است،اذعان داشت : براساس آموزه های قرآن نمی توان بخشی ازآمورهای دینی را پذیرفت و بخش دیگر را نپذیرفت مانند جامعه ای که نماز را پذیرفته باید حجاب را هم بپذیرد.
وی ادامه داد:پیش نیاز دینی بودن جامعه، پذیرش همه ی ارزش ها و همه ی هنجارهای جامعه دینی است که حجاب و پوشش یکی از هنجارها و ارزش ها است .
این مقام مسئول با بیان اینکه حجاب به عنوان یکی از شاخص های مهم عفاف است،خاطر نشان کرد: مقوله حجاب در جامعه دینی این است که جامعه در بسیاری از زمینه ها سالم سازی خواهد شد .
حجت الاسلام زاهدی پور یاد آور شد:اگر بخواهیم در زمینه های دیگر جامعه ازجمله فساد اقتصادی و مقابله نظامی با دشمنان پیروز شویم یکی از ارکان مهم آن حجاب است که به عنوان یکی از مصادیق عفاف و خویشتن داری در جامعه باید مراعات شود.
وی با اشاره به موضوع تقویت حجاب در جوامع اسلامی ،عنوان کرد:بدون دخالت دولت ها این موضوع امکان پذیر نیست چون مردم به دین حاکمان خود هستند و دلیل اصلی فراموشی حجاب در جامعه کوتاهی یا کم کاری دولت ها، نهادهای فرهنگی و سرمايه گذاري دشمنان است و دشمنان می دانند اگر بخواهند جوانان را از این نظام دینی جدا کنندباید حداقل بخشی از ارزش های بهنجار جامعه را بی تفاوت و بی اعتماد کنند و زمانی بخشی از بی اعتمادی ارزش ها ترویج داده شد بی اعتقادی سنخیت پیدا می کند.
حجت الاسلام زاهدی پور در پایان تاکید کرد : اگر پدیده اجتماعی مانند حجاب در جامعه تقویت شود بسیاری از انحرافات در جامعه اتفاق نمی افتد.