به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی فرنوش صالحی فعال فرهنگی اجتماعی در گفتگو با بسیج ، با بیان اینکه بانوان خانه دار بیشتر مخاطب رسانه ها هستند گفت: رسانه موثرترین ابزار در ایجاد سبک زندگی بشمار می رود که مدیران رسانه ها باید دغدغه مند ترین افراد برای نشر فرهنگ عفاف و حجاب اسلامی ایرانی باشند.
صالحی با اشاره به یکی از تاثیرات رسانه در سبک زندگی موضوع پوشش را مطرح کرد و گفت: وقتی در فیلم ها، تبلیغات و... خانم هایی هستند که پوشش نامناسبی دارند و مکرر پخش می شود، پوشش را آرام آرام تغییر می دهد به این صورت که فرد می اندیشد اگر قرار است مورد توجه قرار بگیرد باید شبیه هنرپیشه ها لباس بپوشد و رفتار کند و این فرهنگ وارد خانواده می شود و از خانواده به جامعه منتقل می شود و در فضای مجازی علنی می شود و قبح آن می ریزد و بر مسائل دیگر هم تاثیر می گذارد.
وی با انتقاد از فیلم ها و سریال های ساخته شده در کشور تاکید کرد: متاسفانه برخی رسانه های داخلی علاوه بر ترویج فرهنگ بی حجابی داشته های ارزشمندمان را نیز برعکس نشان می دهند؛ وقتی پوشش چادر را برای ورود به زندان ها اجباری می کنیم ویا در فیلم ها زنان خانواده های فقیر و مستضعف را چادری نشان می دهیم به مخاطب القا می شود که چادری بودن نشانه ضعف و مورد توجه نبودن است و این جذابیت حجاب را از بین می برد و بار منفی دارد.
فعال فرهنگی اجتماعی یکی دیگر از اشکالات مهم و عمده رسانهها در زمینه حجاب را ضعف برنامه ریزی دقیق و هماهنگ و همچنین عدم اهتمام جدی به ترویج فرهنگ عفاف و پوشش اسلامی دانست و افزود: در یک کلام انسان نمیتواند مسئله حجاب را به عنوان جریان فرهنگی در رسانههای داخلی پیگیری کند وهر چه هست، کار مقطعی است که به مناسبتهایی مثل ماه رمضان، تابستان و... آن هم بسیار سطحی مطرح میشود.
فرنوش صالحی تصریح کرد: بدیهی است فرهنگ سازی در مورد یک ارزش و هنجار دینی یا اجتماعی، نیاز به برنامه مدوّن و جریانسازی مناسب دارد، والاّ نه تنها تأثیرگذار نیست، بلکه موجب دلسردی و دلزدگی می شود.
انتهای پیام/