کشاورزان رمقی برای تولید ندارند/ آشفتگی بازار محصولات کشاورزی نتیجه لغو قانون تمرکز اختیارات
به گزارش خبرگزاری بسیج ازکاشان، سیدجواد ساداتینژاد با بیان اینکه در سال 92 قانون مصوب مجلس در سال 91 با وجود مطالعات و کار کارشناسی از سایر کشورها لغو شد، اظهار داشت: در اکثر کشورها حوزه بازرگانی، تجارت و صنایع تبدیلی ذیل یک وزارتخانه مدیریت میشود.
وی با بیان اینکه لازم است در اصطلاح از مزرعه تا سفره ذیل یک مدیریت اداره شود، افزود: بر این اساس و با وجود مشکلات در حوزه ساماندهی، توزیع و غیره با اجرای این قانون شاهد تحولی قابل توجه بودیم به نحوی که تولید داخل رونق گرفت و واردات تا سقف پنج میلیارد دلار کاهش پیدا کرد.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بحث تنظیم بازار در آن شرایط وضعیت مطلوب را پیدا کرد، ابراز داشت: نهادهای مطالبهگر نظیر مجلس نیز که قصد مطالبهگری از مسئولان را داشت به دلیل مدیریت یکپارچه به راحتی این موضوع محقق میشد.
ساداتینژاد با بیان اینکه در دنیا حوزه تخصصی پاسخگویی و بررسی ذائقه بازار در اختیار یک نهاد واحد باشد، تصریح کرد: لغو این موضوع سبب آشفتگی در بازار شده و انگیزه کشاورز را نیز برای تولید کم کرده است؛ چه توجیهی برای واردات برنج در زمان کاشت این محصول وجود دارد؟
وی با بیان اینکه در این مدت بهترین زمان برای واردکنندگان بود و سبب نارضایتی تولیدکنندگان داخلی شد، تاکید کرد: نتیجه این اقدام صفهای طولانی مرغ شد و بنابراین این یک واقعیت میدانی است و مسلم است که باید اختیارات برگردد.