۱۸ / فروردين / ۱۴۰۴ - 07 April 2025
23:35
کد خبر : 9358806
۱۸:۳۲

۱۴۰۰/۰۴/۲۸
آیت الله شاهچراغی:

بسیج نهادی مردمی و حماسه ساز در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است

نماینده ولی فقیه استان سمنان گفت: تشکیل بسیج زمینه ساز تشکیل سازمانی مردمی و پر افتخار و حماسه ساز در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین با آیت الله سید محمد شاهچراغی نماینده ولی فقیه در استان سمنان دیدار و گفت و گو کرد.

آیت الله سید محمد شاهچراغی نماینده ولی فقیه در استان سمنان در این دیدار گفت: بسیج نهاد مقدسی است که هر جایی وارد می شود، پاکی را با خود به همراه می آورد.

وی افزود: بسیج مصداق خدمت به مردم است و این خدمت از صدر اسلام تاکنون ادامه دار بوده است و شما باید قدردان این خدمت به مردم باشید.

نماینده ولی فقیه استان سمنان گفت: تشکیل بسیج زمینه ساز تشکیل سازمانی مردمی و پر افتخار و حماسه ساز در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

رئیس سازمان بسیج ادامه داد: انتظار من از بسیج تقویت کیفیت و کمیت در بسیج است و خروجی بسیج باید انسان های ممتاز و در تراز انقلاب اسلامی باشد.

سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در این دیدار گفت: بسیج رسالتی را در نظام دارد و هر زمانی که نیاز باشد با تمام توان و به موقع به مردم خدمت می کند.

وی افزود: سند راهبردی 10 ساله بسیج تصویب شده است و به استان های کشور ابلاغ شده است و در ذیل این سند برای بسیج در گام دوم انقلاب تلاش می شود.

سردار سلیمانی ادامه داد: هدف ما تحقق دولت اسلامی و جامعه اسلامی است و در نهایت برای شکل گیری تمدن نوین اسلامی تلاش می کنیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: بسیج در استان سمنان بسیار خوب عمل کرده است و تلاش می شود تا اولویت های بسیج در استان انجام شود تا مسیر تقویت بسیج در استان محقق شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید