۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
15:51
۱۰:۵۶

۱۴۰۰/۰۴/۲۹
فرمانده سپاه آذربایجان شرقی:

جوانان مکتب سردار سلیمانی مظلومیت اسلام را فریاد زدند

تبریز- فرمانده سپاه عاشورا با اشاره به نقش جوانان امت اسلامی گفت: این جوانان شاگرد مکتب حاج قاسم مظلومیت اسلام را فریاد زدند و جنایت پیشه‌ها را با دست خالی، اما با انگیزه‌های محکم شکست دادند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، عابدین خرم در آیین رونمایی از مستند شهید منا؛ محمدرضا جلالی با تاکید بر اینکه نه سازش، نه تسلیم و نه کرنش در برابر دشمنان پذیرفته شده نیست، افزود: دشمنان وقتی این مقاومت جوانان را می‌بینند هر روز عقب می‌نشینند.

وی با اشاره به زندگی پر از مجاهدت و برکت شهید جلالی، بیان کرد: روایت درست مبارزه و جنگ حق با باطل باید درست روایت شود که ساخت این مستند ارزشمند در این راستاست.

سردار خرم به فاجعه سال ۹۴ در منا اشاره و اظهارداشت: پشت پرده این فاجعه اتفاقات خاصی و درس آموز بود که دل امت اسلامی را جریحه دار کرد.

وی با بیان اینکه انقلابی اسلامی مفاهیم شهید و شهادت را در قرن بیستم زنده کرد، یادآور شد: دشمنان در جنگ شناختی، باور‌های ما را مورد هدف قرار داده و به دنبال غلبه بر آرمان‌ها و تبدیل آن به ضد ارزش هستند.

مستند «مهاجر الی الله» در خصوص شهید منا محمد رضا جلالی شب گذشته در سالن سینما قدس تبریز رونمایی شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید