مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خبر داد

اجرای رزمایش طرح شهید «عباسپور» با حضور ۷۶ اکیپ عملیاتی برق در همدان

همدان-مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان از اجرای رزمایش طرح شهید «عباسپور» در راستای پایش و رصد مدیریت مصرف برق با حضور ۷۶ اکیپ عملیاتی برق با همکاری نیرو‌های بسیجی در همدان خبر داد.
کد خبر: ۹۳۶۰۷۵۳
|
۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۴
اجرای رزمایش طرح شهید «عباسپور» با حضور ۷۶ اکیپ عملیاتی برق در همدانبه گزارش خبرگزاری بسیج، شیرزاد جمشیدی در آیین افتتاحیه رزمایش سراسری پایش و رصد مدیریت مصرف برق با محوریت مصارف ادارات، صنوف، کسبه و جلب مشارکت مشترکان خانگی (طرح شهید عباسپور) که به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار شد، اظهار داشت: این رزمایش با حضور ۱۵۵ نفر از نیرو‌ها در قالب ۷۶ اکیپ عملیاتی همراه با ۶۲ دستگاه خوردو از شرکت توزیع و ۶۳ نفر از نیرو‌های بسیجی همراه با ۱۴ دستگاه خودرو در استان همدان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه طی این رزمایش ۱۵۶ اداره کل و اداره شهرستانی با عدم رعایت الگوی کاهش ۵۰ درصدی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند، گفت: همچنین ۳۴۵ مرکز تجاری پر مصرف نیز توسط اکیپ‌های مشخص شده مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه در این رزمایش برق ۵۴ اداره در استان همدان از ساعت ۱۱ تا ۱۳ قطع شد تا از ژنراتور اضطراری خود استفاده کنند، عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود امروز در این رزمایش حدود ۴ مگاوات را مدیریت بار و مصرف کنیم.

وی با اشاره به اینکه هماهنگی‌های لازم برای اجرای مانور با بسیج، سپاه، فرمانداری و استانداری انجام شده است، مطرح کرد: سناریوی رزمایش نوشته شده و در اختیار واحد‌های اجرایی گذاشته شده است.

جمشیدی در خصوص اقدامات انجام شده در زمان پیک مصرف برق اظهار داشت: از تاریخ ۲۸ اردیبهشت تا ۵ مرداد ماه سال جاری در استان همدان تعداد ۶۴ مزرعه بیت کوین با مجموع ۳۹۵ ماینر کشف شده است که توانستیم یک مگاوات صرفه‌جویی کنیم.

وی با بیان اینکه از ابتدای طرح پیک بار تاکنون از یک هزار و ۹۳۸ اداره بازدید شده که ۸۱۴ مورد منجر به اخطار کتبی و برق ۸۱ اداره و بانک پرمصرف که رعایت الگوی مصرف را نداشتند، قطع شده است تا مدیریت مصرف انجام دهند و این روند تا پایان پیک امسال ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان ابراز داشت: بازدید از ۱۲ هزار و ۳۱۹ مرکز تجاری نیز از دیگر اقدامات است که ۴ هزار و ۸۷۳ مورد منجر به اخطار کتبی شده و با هماهنگی با دادستانی استان توانستیم برق ۳۷۵ مورد از مراکز پر مصرف را قطع کنیم.

وی با بیان اینکه از یک هزار و ۲۹۳ نمای ساختمان، تابلو سر درب مغازه‌ها و ادارات نیز بازدید شده است، گفت: از این تعداد ۵۲۹ اخطار کتبی دریافت کردند و برق ۱۵۴ مورد آن‌ها قطع شد.

جمشیدی با بیان اینکه سهمیه انرژی مصرفی استان همدان اکنون ۶۰۵ مگاوات است، گفت: در حال حاضر ۷۴۸ مگاوات مصرف استان است که با توجه به افزایش مصرف از میزان سهمیه تعیین شده باید حدود ۱۵۰ مگاوات مدیریت مصرف داشته باشیم در غیر این صورت مجبور به اعمال خاموشی خواهیم بود.

وی با بیان اینکه یک هزار و ۹۳۱ لامپ روشنایی بین شهری با میانگین ۱۴۰ وات و ۴۵ هزار و ۶۶۴ لامپ روشنایی معابر بین شهر‌ها را کاهش داده‌ایم، ابراز داشت: طی یک ماه گذشته در مجموع یک هزار و ۴۰ دستگاه کنتور غیرمستقیم هوشمند فهام برای مشترکین پرمصرف نصب شده که از مرکز پایش کنترل کنیم و به محض اینکه مصرف آن‌ها بالا رود اخطار داده می‌شود و در صورتی که اقدامی برای کاهش مصرف نکنند برای قطع برق اقدام می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به بازدید از ۲۰۰ مرکز حساس و اداری در استان عنوان کرد: از این تعداد ۱۱۰ مرکز، مولد خودتامین دارند و آماده به کار هستند.

وی با بیان اینکه ۹۰ مرکز آمادگی برق‌دار کردن خود را ندارد، گفت: به آن‌ها نیز به صورت کتبی و محرمانه اخطار داده‌ایم تا نسبت به تهیه مولد خودتامین اقدام کنند.

جمشیدی با بیان اینکه با ۱۰ هزار و ۲۰۹ مشترک کشاورزی، صنعتی و اداری تفاهم کرده‌ایم که به میزان ۲۲۰ مگاوات با ما همکاری کنند، عنوان کرد: بر اساس تفاهمنامه منعقد شده بین شرکت توزیع و مراکز صنعتی و اداری که مولد تامین دارند از ساعت ۱۱ تا ۱۸ حدود ۲۴ مگاوات با ما همکاری خواهند داشت.

وی با بیان اینکه سه صنعت بالای ۳ مگاوات داریم که با شرکت توزیع تفاهمنامه بسته‌اند که مصرف خود را ۵۰ درصد کاهش دهند، گفت: ۱۲ صنعت فولاد و سیمان در حوزه برق منطقه‌ای باختر ۸۰ درصد کاهش مصرف داشته‌اند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در خصوص فرهنگ‌سازی مدیریت مصرف در استان گفت: برنامه‌های متنوعی در این زمینه انجام شده است و به تعداد ۵ میلیون و ۸۲۰ هزار پیامک برای رعایت الگوی مصرف به مشترکین ارسال شده است.

وی با بیان اینکه در سطح استان تعداد مشترکین پرمصرف خانگی ما حدود ۳۰ هزار مشترک است، گفت: برای همه آن‌ها پیامک اخطار ارسال شده است که اگر توجه نکنند از طریق مراجع قضایی مجبور به قطع برق برخی از  آن‌ها هستیم.

جمشیدی مطرح کرد: خوشبختانه با تعطیلی روز‌های پنجشنبه و کاهش یک ساعت اداری حدود ۱۸ مگاوات صرفه‌جویی شده که در لایه‌های دیگر مصرف شد و خاموشی‌ها در حد قابل قبولی کاهش داد.

وی با بیان اینکه همکاری صنایع استان جای تقدیر دارد، گفت: صنایع به تفاهم‌نامه‌ها عمل می‌کنند و در این زمینه با ما همکاری خوبی دارند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: برنامه‌های خاموشی در حال حاضر از طریق دیسپاچینگ ملی اعمال می‌شود و ما باید مدیریت مصرف کنیم که با اطلاع‌رسانی در صدا و سیما، فضای مجازی و ... تلاش کردیم تا به مشترکین آگاه‌سازی کنیم.

جمشیدی با اشاره به تحویل پنل‌های خورشیدی به عشایر استان گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم که امسال ۵۰۰ پنل خورشیدی به عشایر استان تحویل دهیم که ار این تعداد ۷۵ پنل تحویل شده است و مابقی نیز آماده تحویل است که به محض اینکه اداره امور عشایری ۱۰ درصد سهم عشایر را واریز کند، آمادگی تحویل آن‌ها را داریم.

وی با بیان اینکه طرح امید در سطح استان به قوت خود در حال اجرا است، ابراز داشت: اگر مشترکین در ماه‌های عادی ۸۰ کیلووات و در ماه‌های گرم ۱۰۰ کیلووات را رعایت کنند از تخفیف ۱۰۰ درصدی بهای انرژی برخوردار می‌شوند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در خصوص خسارت ناشی از قطع برق گفت: مشترکین بیمه هستند و خسارت‌ها از طریق دو بیمه طرف قرارداد جبران می‌شود و مشترکین می‌توانند با مراجعه به آدرس bime.tavanir.org.ir اعلام خسارت کنند.

وی با اشاره به افزایش مصرف برق در استان خاطرنشان کرد: استان همدان سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ دو درصد کاهش مصرف داشت، اما در حال حاضر ۳۵ درصد افزایش مصرف داریم که نیازمند مدیریت مصرف برق هستیم.

انتهای پیام/
ارسال نظرات
آخرین اخبار