۰۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 27 April 2025
20:12
کد خبر : 9362953
۱۲:۰۸

۱۴۰۰/۰۵/۱۶

۲ خودرو سواری در سنندج طعمه حریق شد

معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج گفت: ۲ خودرو سواری در شهرک صنعتی تعمیرکاران عباس‌آباد سنندج بر اثر بی احتیاطی یک فرد طعمه حریق شد.

صالح زندی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، اظهار داشت: شب گذشته در پی اعلام به سامانه ۱۲۵ مبنی بر آتش سوزی در شهرک صنعتی تعمیرکاران بلافاصله آتش نشانان به محل حادثه اعزام شدند.

وی با بیان اینکه در این حادثه ۲ خودرو سواری پراید و سمند در جلو مغازه صافکاری دچار حریق شدند، افزود: یک فرد کارتن خواب در وسیله نقلیه پراید که از شمع به عنوان روشنایی استفاده کرده بود موجب به وجود آمدن آتش سوزی شده بود.

معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج یادآور شد: این آتش سوزی با تلاش آتش نشانان ایستگاه شماره ۲ مهار شد و حادثه هیج مصدومی نداشت، ولی خسارات زیادی به این ۲ خودور وارد شد.
 
انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید