۲۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 15 June 2025
05:30
کد خبر : 9365389
۰۷:۵۰

۱۴۰۰/۰۵/۲۶
فرمانده ناحیه بسیج مهریز:

فعالیت ۴۵ گروه جهادی در مهریز/مردم یاری مهمترین مأموریت بسیج است

فرمانده ناحیه بسیج مهریز از فعالیت ۴۵ گروه جهادی شامل ۳۲ گروه برادران و ۱۳ گروه بانوان در این شهرستان خبر داد و گفت: مردم یاری مهمترین رسالت و مأموریت بسیج در کشور است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از مهریز، سرهنگ علی فاتحی ابرقویی با اشاره به این‌که در این شهرستان ۴۵ گروه جهادی شامل ۳۲ گروه برادران و ۱۳ گروه بانوان فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: مأموریت اصلی بسیج خدمت رسانی بی‌منت به مردم و از مهمترین عملکرد بسیج مردم یاری است.
وی افزود: برگزاری اردو‌های جهادی در سراسر کشور از مهم‌ترین عرصه‌های خدمت رسانی به مردم است که با فرمان رهبر انقلاب اسلامی در سال ۷۹ با تأسیس بسیج سازندگی انجام شد.
فرمانده ناحیه بسیج شهرستان مهریز گفت: بسیج سازندگی مهریز فعالیت خود را بیشتر در عرصه رونق بخشیدن به تولید و تحقق شعار‌های سال از سوی رهبر معظم انقلاب متمرکز کرده است.
سرهن  فاتحی اذعان کرد: گروه جهادی یعنی اگر خللی در شهرستان مهریز به وجود آمده به صورت آتش به اختیار وارد عمل شود و آن مشکل را حل و فصل می‌کند.
وی تصریح کرد: امسال بیشترین خدمت رسانی در کشور از سوی  اردو‌های جهادی شهرستان مهریز در عرصه بلا‌های طبیعی و بیماری کرونا انجام شده است.
فرمانده سپاه مهریز در ادامه به فعالیت‌های شش ماه اخیر گرو‌های جهادی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: ۲۴ سری جهیزیه به مبلغ ۱۷ میلیون، ۱۳۰۰ بسته کمک مومنانه به ارزش ۵۲۰ میلیون تومان، در روز عید غدیر پخت هفت هزار پرس غذا به ارزش ۲۱۰ میلیون تومان و نذر قربانی به ارزش ۱۶ میلیون صورت گرفت.
سرهنگ فاتحی گفت: راه‌اندازی سامانه اطلس جهادی در قالب بسیج سازندگی به جمع آوری، هدایت و برنامه‌ریزی دقیق گرو‌های جهادی برای خدمت رسانی در مناطق محروم می‌پردازد.
وی افزود: گروه‌های جهادی علاوه بر خدمت رسانی به خارج از شهرستان مهریز با تشکیل و پشتیبانی از صندوق‌های قرض الحسنه در همه مناطق این شهرستان از سوی پایگا‌های مقاومت بسیج، مساجد و تشکلات خواهران و برادران با محوریت مردم یاری توانستند  با اهدای وام برای ۴۰ نفر اشتغال زایی، سه کارگاه‌های تولیدی و تعاونی راه‌اندازی کنند.  
سرهنگ فاتحی عنوان کرد: گرو‌های جهادی در امر کشاورزی، دامداری، کشت‌های گلخانه‌ای و  پروژه‌های تحقیقاتی بسیج سازندگی از مهندسین جوان حمایت و استفاده می‌کند.
فرمانده بسیج مهریز به فعالیت‌های گروه‌های جهادی در شیوع بیماری کرونا اشاره و بیان کرد: تولید سه هزار ماسک و حفر قبر برای فوتی‌های کرونایی در به صورت رایگان با توجه به این‌که متوالی این امر با دریافت مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان اقدام به حفر قبر می‌کردند و با ورود گروه‌های جهادی به این عرصه متوالی این امر مجبور به شکستن قیمت‌ها شدند.
وی به اقدامات دیگر گرو‌های جهادی با همکاری رهپویان حرم اشاره و تصریح کرد: راه اندازی صد حسینه سیار برای بازماندگان کرونا که نتوانستند در مساجد به عزاداری بپردازند
سرهنگ فاتحی خاطرنشان کرد: گروه جهادی دانشجویی در همه زمینه‌های از جمله فرهنگی، عمرانی، آموزشی سلامت کمک‌های مومنانه و بلا‌های طبیعی فعالیت می‌کند.
وی ادامه داد: بیشترین فعالیت گرو‌های جهادی شهرستان مهریز  در زمینه عمرانی، فرهنگی، کمک مومنانه و بهداشت درمانی انجام می‌شود.
فرمانده سپاه مهریز خاطرنشان کرد: براساس نیاز و درخواست شهرستان‌های کشور گروه جهادی مهریز به استان شهرکرد منطقه سی سخت اعزام شدند.  
فاتحی به دیگر فعالیت‌های گرو‌های جهادی در شهرستان مهریز اشاره و افزود: برگزاری کلاس‌های کمک درسی ویژه نوجوانان،   در ایام الله عید ولایت هر پرچم یک خانه و به مناسبت ازدواج حضرت فاطمه و امیرالمومنین  بسته‌های فرهنگی بین زوج‌های جوان توزیع شد.  
وی با توجه به این‌که یکی از آسیب‌های اجتماعی امروز جامعه بحث ازدواج جوانان است گفت: ۴۰ نفررابطین ازدواج آموزش دیده شهرستان مهریز  در زمینه تسهیل گری امر ازدواج جوانان آماده خدمت رسانی هستند.
فرمانده سپاه مهریز با بیان اینکه در اردو‌های جهادی مستقل عمل نمی‌کنیم خاطرنشان کرد: از همه ارگان‌های دولت مانند کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی، آموزش و پرورش، فنی و حرفه ای، جهاد کشاورزی و محیط زیست کمک می‌گیریم و هرچقدر آن‌ها در این کمک رسانی پیش قدم باشند بسیج و سپاه استقبال بیشتری می‌کند.    
سرهنگ فاتحی با اشاره به اینکه افراد برای ورود به گرو‌های جهادی محدودیتی ندارند عنوان کرد:  افراد باید ابتدائا روحیه جهادی داشته و سپس کار برای مردم را یکی از اهداف خود انتخاب کرده و دلسوز برای نظام جمهوری اسلامی باشد.
فاتحی ادامه داد: علاقمندان به شرکت در اردو‌های جهادی می‌تواند برای ثبت نام در گروه‌های جهادی به پایگا‌های مقاومت شهرستان مهریز مراجعه کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مهم‌ترین وظیفه سپاه و بسیج جمع کردن افراد با هر گویش، نژاد فاصله طبقاتی و از هر مذهبی و کیشی در زیر پرچم انقلاب اسلامی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید