۳۱ / تير / ۱۴۰۴ - 22 July 2025
08:11
کد خبر : 9365811
۱۹:۲۶

۱۴۰۰/۰۵/۲۷
فرمانده سپاه ولیعصر (عج) خوزستان در آبادان:

پنج‌هزار و ۷۰۰ بسیجی در طرح شهیدسلیمانی خوزستان مشارکت دارند

 فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) استان خوزستان گفت:پنج‌هزار و ۷۰۰ بسیجی با لبیک به فرمان مقام معظم رهبری در طرح شهیدسلیمانی استان خوزستان مشارکت دارند.
سردار حسن شاهوارپور چهارشنبه در بازدید از مراکز تجمیعی واکسیناسیون در آبادان اظهار داشت:نیرو‌های بسیجی به منظور کمک رسانی و خدمت در طرح شهید سلیمانی سازماندهی و تعدادی در مراکز واکسیناسیون، رهگیری بیماران و طرح‌های حمایتی کرونا مشغول فعالیت هستند.

وی افزود: به منظور کمک به مدافعان سلامت و جلوگیری از گسترش همه گیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ طرح شهید سلیمانی در استان خوزستان به صورت ویژه تشدید شده و بر روند اجرای آن نظارت ویژه می‌شود.

سردار شاهوارپور گفت: ۶ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در آبادان فعالیت دارند که یک مرکز آن توسط سپاه پاسداران دایر شده و اداره می‌شود. مجموعه بسیج و بسیج پزشکان به بهترین شکل در روند اجرای این طرح مشارکت داشته و خدمت رسانی می‌کنند.

وی اظهار داشت:نیرو‌های سپاه پاسداران در کنار کادر درمان و مدافعان سلامت به بیماران کرونایی خدمت رسانی می‌کنند.

در حال حاضر ۲۰ شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، ۲ شهرستان نارنجی و پنج شهرستان زرد کرونایی هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید