
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، سردار حسینی فرمانده سپاه المقدس کردستان در دیدار با مسوولین دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت روز پزشک عنوان داشت: امروز در تاریخ علمی کشور ما روز بسیار بزرگی است چرا که کشور ما در چند دهه اخیر در حوزه پزشکی بنا به دلیل هشت سال جنگ تحمیلی در شرایط سخت و کمبودها به میدان آمد و توانست در مدت زمان کم پله های عالی علمی را طی کند.
سردار حسینی افزود: خدمت رسانی پزشکان در طول انقلاب اسلامی فراموش شدنی نیست و امروزه شاهد جهاد این گروه در بسیاری دیگر از عرصه ها هستیم.
وی گفت: یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی پیشرفتها و موفقیتهای بزرگ در حوزه بهداشتی است که با یک مقایسه کوتاه با قبل از انقلاب موفقیتها و از همه مهمتر خود کفایی در عرصههای مختلف پزشکی را بهوضوح مشاهده میکنیم.
سردار حسینی با اشاره به اینکه پیشرفت علم پزشکی،کسب مدارج عالی همگی به برکت دفاع مقدس و وجود نخبگان علمی است گفت: کسب علم در این حوزه بسیار مهم است چرا که برای نجات جان مردم تلاش میشود.
فرمانده قرارگاه استانی شهید شهرامفر عنوان داشت: ارتباط پزشک با بیمار ارتباط معنوی می باشد و عزیزانی که در این حرفه خدمت می کنند بدانند که ثمره عظیم و ارزشمندی را برای خود خود ذخیره کرده اند.
سردار حسینی در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به نتیجه علمی هیأت اندیشه ورز در علوم پزشکی که با تفکر انقلابی همراه است خاطر نشان کرد:، می تواند از ظرفیت و توانمندی افراد متخصص در این حوزه برای ارتقا و پیشرفت هر چه بهتر این علم استفاده کرد.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان بیان داشت: وقتی جامعه سالم باشد میتوان در آن کارهای دیگری را به سرانجام رساند که هیأت اندیشه ورز این پتانسیل را می تواند برای داشتن جامعه سالم مهیا کند.
وی گفت: از ابتدای شیوع بیماری منحوس کرونا پزشکان به عنوان خط مقدم مبارزه با ویروس در صحنه بودند و برای حفظ سلامت مردم فداکاریها و جانفشانیهای زیادی کردند.
سردار حسینی گفت: ویروس کرونا هم در زمان حال و هم در آینده مشکلات فراوانی را در بخش های مختلف اجتماعی، آمورشی و فرهنگی و اقتصادی به بار خواهد آورد است و ما باید تلاش کنیم تا با بتوانیم با ارایه راهکار مناسب بر این مشکلات غلبه کنیم و سلامت را به جامعه بازگردانیم.
وی افزود: همکاران بسیجی در کنار کادر درمان این روزها در تلاشند تا با بهرگیری از طرح شهید سلیمانی امکانات مناسب درمانی را برای واکسینه کردن افراد جامعه به کار گیرند تا انشالله بنوانیم هر چه زودتر از شر این بیماری رهایی یابیم.
پتانسیل طرح شهید سلیمانی به موقع به یاری کادر درمان شتافت
در ادامه صدیق جدید الاسلام با تبریک به مناسبت روز پرشک و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافعین سلامت عنوان داشت: بسیج همواره یک نیروی مردمی و در کنار مردم بوده است.
وی گفت:با توجه به گسترش و فراگیری بیماری کرونا در کشوربسیج و هیأت اندیشه ورز در حوزه طرح شهید سلیمانی بیشتر از هر وقتی به یاری کادر درمان شتافت و در این راه توانست کمک های بسیاری را به مردم اریه دهد.
جدید الاسلام گفت: اگر طرح شهید سلیمانی این روزها اتفاق نمی افتاد کادر درمان عملا در مقابل این بیماری با شکست مواجه می شود اما با مدیریت خوب بسیج با دانشگاه علوم پزشکی این بیماری علی رغم تمامی مشکلاتی که به بار آورده است در استان قابل پیشگیری بوده است.
معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامه افزود: امیدواریم که هیأت اندیشه ورز با مدیریت فرماندهی سپاه بیت المقدس کردستان در طرح شهید سلیمانی با اقتدار هر چه بیشتر خود در این راه ما را یاری رساند.
این مقام مسوول با اشاره به بحث واکسیناسیون و همتی که بسیج و دانشگاه علوم پزشکی به خرج داده اند افزود: کرونا عواقب اجتماعی و بار روانی زیادی را در جامعه ایجاد کرده است که باید به عنوان بسیج همچنان در کنار مردم باشیم و برنامه های مناسبی را در این امر ارایه دهیم.
آیتم های رضایتمندی مردم در خدمت رسانی کادر درمان در مقابله با ویروس کرونا بسیار بالا بوده است
در ادامه اسعد فتحی پور رییس بیمارستان توحید با اشاره به اقدامات شایسته در حوزه کنترول و درمان بیماری کرونا در این بیمارستان افزود: خوشبختانه آیتم های رضایتمندی مردم در خدمت رسانی کادر درمان در مقابله با ویروس کرونا بسیار بالا بوده است.
وی گفت: در بحث بستری بیماران کرونایی، مرکز درمانی توحید توانست از سال 1399 تا به امروز بالغ بر 8 هزار و سیصد بیمار با احتساب 50 تخت ICU از 250 تخت این بیمارستان را پذیرش کند که از این تعداد 90 درصد بیماران خوشبختانه بهبود پیدا کردند و میزان مرگ و میر به 10 درصد رسید.
فتحی پور با اشاره به موفقیت های کسب شده دانشگاه علوم پزشکی در طرح شهید سلیمانی و مهار این بیماری در استان افزود: مرکز توحید در کنار کار درمان با حضور روانپزشک مقیم و ارائه خدمات مناسب در جهت احیای روح و روان بیماران کرونایی و همچنین کادر درمان مشغول به مفعالیت است.
وی گفت: با عنایت ریاست دانشگاه علوم پرشکی کردستان توانستیم در بحث مددکاری 415 بیمار را در بحث هزینه های رایگان این بیماری مدد رسانی کنیم.
این مقام مسوول افزود: ارتقا و جذب دستگاه های اکسیژن ساز از 3 دستگاه به 6 دستگاه با ظرفیت 4 هزار لیتر در دقیقه و اختصاص 45 دستگاه ونتی لاتور جهت بحران در بیمارستان راه اندازی شده است.
وی با تشکر از سپاه بیت المقدس برای همکاری در طرح شهید سلیمانی خاطر نشان کرد: اگر همکاری بسیجیان در این طرح نبود قدرت کنترل این بیماری بسیار سخت و مشکل بود.
در پایان از چند تن از مسوولین دانشگاه علوم پرشکی تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/