۰۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 27 April 2025
19:29
کد خبر : 9367338
۲۱:۳۱

۱۴۰۰/۰۶/۰۲
عضو هیئت امنا مسجد حضرت ابوالفضل(ع)رجایی شهر:

وجود کرونا بهانه‌ای برای تعطیلی مساجد نباشد

عضو هیئت امنا مسجد حضرت ابوالفضل(ع) گفت: عده‌ای کرونا را بهانه کرده و مساجد را تعطیل کرده‌اند در حالی که می‌توان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی نمازهای جماعت را در مساجد اقامه کرد، مساجد خانه امن الهی می باشد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، داوود معارفوند با برگزاری نشستی به همت پایگاه حضرت ام البنین(س) و حوزه ۲۲۰ حضرت هاجر(س) به مناسبت روز جهانی مسجد در جمع محدودی از خادمین بسیجی گفت: کرونا نباید بهانه‌ای برای تعطیلی مساجد باشد، چرا که میتوان با رعایت شیوه نامه های بهداشتی مساجد را باز نگه داشت.

وی اظهار کرد: عده‌ای کرونا را بهانه کرده و مساجد را تعطیل کرده‌اند در حالی که می‌توان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی نمازهای جماعت را در مساجد اقامه کرد چرا که مساجد خانه امن الهی می باشد و رعایت نظافت در آن الزامی است.

وی ادامه داد: نامگذاری روز جهانی مسجد بر اهمیت ساخت و حضور در مساجد تاکید داشته چنان که اولین مسجد به اذن خدا و به ماموریت پیامبر اکرم(ص)نداشت. خانه‌ای که بر روی زمین بنا شده و به خاطر داشته باشیم که مساجد فقط در شرایط عادی باز نیستند مساجد میتوانند چون ۸سال دفاع مقدس و سخت ترین  شرایط به باید پایگاه‌ی خدمت رسانی و امورات جهادی تبدیل شوند، خادمین در مساجد یک بندگی خدایی است که این توفیق برای هر خادمی افتخار است.

این عضو هیئت امنا مسجد ابوالفضل(ع) با بیان اینکه همه خادمین بسیجی برادر و خواهر الخصوص خواهران پایگاه حضرت ام البنین(س) تلاش می کنند مسجدِ مورد رضایت الهی را ترویج کنند، گفت: خدای متعال در قرآن کریم مسجد ضرار را مایه تفرق بین مسلمانان عنوان کرده است و اگر از مساجد مواظبت نشود به این روز خواهند افتاد.

گفتنی است، در پایان توسط فرمانده حوزه ۲۲۰ حضرت هاجر(س) و فرمانده پایگاه حضرت امالبنین(س) از خادمین مسجد و اعضای هیئت امنا مسجد تقدیر شد.

خبرنگار بسیجی:بهرامی

انتهای پیام/ف


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید